Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Könnyű légierő
Aktív témák
-
illusiON
őstag
az hüjeség, tedd fel a srevice pack 1-et... nekünk is amig nem értettünk a gépünkhöz addig betük nlkül jáccottam, de monták hogy fel kéne javitani az xp-t a servicepack1-el... amikor nem értettünka gépünkhöz pont akkoriban adták ki tele bugokkal az XP-t :)
-
dj.saabe
aktív tag
mosqitonak az ahibája hogy nem kompatibilis a videókártya a gemével.
a meghalósra nemtok mit mondani. -
szilchi
őstag
Csao.Mivel még sokat kell várni a GTA:SA-ra,ezért gondoltam játszok evvel egyet.A játék elindul,avval nincs gond.De amikor teszek néhány lépést a játékban,sebződök.Ok nélkül.Két három további lépés után meg ''Wasted'',és ott figyelek a korháznál.Sőt,a körülöttem lévő emberek is elpatkolnak egyszerűen!!Mindig.Az 1.1-es patch fenn van.Az XP-s javítást nem engedi feltenni az SP1 végett.Köszi a segítséget.
-
Mosqu!to
addikt
szal a gond az, h nem jeleníti meg a game a betűket, pl a játékban egy szöveg helyett egy fehér csík jelenik meg.
a vga egy gef 2 mx 400, detonátor nemtom mikori, az op. rendszer egy win xp prof.
a game-n patch nincs.
régebben láttam egy guruban, h erre volt valami javítás.nos ennek a címe kéne, hogy merre is találom.
Aktív témák
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest