Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
Van benne Cloud save opció a GD-re.

Nekem szinte minden a GoG-on van meg. A Steam nagyobb, profibb, de valamiért a GoG mégis szimpatikusabb, így náluk szoktam vásárolni. Hejjj, pedig egy jó ideig nagyon idegenkedtem attól, hogy csak digitálisan legyenek meg játékok. De amikor már sok esetben a dobozos verzió sem tartalmazott mást, mint reklámanyagot, meg egy letöltő kódot (a DVD lemez pedig kb. csak dísznek volt benne), akkor szépen lassan átálltam én is. Most pedig már csak úgy vásárolok.
(Az utóbbi bő fél évtizedből nagyjából csak Diablo3 és kiegészítője volt, amit dobozosan is megvettem (a gyűjtői), de ott azért illett megadni a módját. Sőt a D3-hoz, amikor megjelent, még egy Inferno Edition-ös Strategy Guide-ot is megrendeltem anno külföldről. Közel 500 oldalnyi információ, amely fél évvel a játék megjelenése után már totál elavult volt, de gyönyörű könyv, úgyhogy nem bánom a megvételét.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs