Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Üdvözlünk a Grim Dawn topikban!
Kérlek olvasd el az összefoglalót kérdezés előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
Topikgazda
válasz
Shadowguard
üzenetére
A buildek itt vannak felsorolva, mazsolázz kedvedre.
Érdemes nézni a jelzéseket is. Pl. Ultimate kompatibilis, vagy Cruciblere ajánlott, melyik patchez készült, stb. Sokhoz van videó is.(#276) PeL: Egyetértek. Ultimatere kell az endgame szet. Végig segítség a build, az igényesebbek leírják a skill fejlesztési sorrendet is, a Devotionok, stb. infókon felül.
Nekem most ez a Cabalist a legnagyobb. Lvl 100-as kari Ultimate fokozaton is végigmentem vele. Sajnos erősen hiányos az endgame buildem, sok szet darab hiányzik még. Épp ezért a Nemezisek is megtudnak izzasztani, de végigvittem vele a játékot.
Ráadásul van Pet Attack skill, majdnem minden pet elég jól reagál rá. Egy ilyenért a Diablo 3-as WD-k ölni tudnának.
Emellett a legmagasabb karim egy Blademaster. Ez még egy régebbi patchez készült, majd át kell variálnom.
A dual pisztolyos karim meg még nagyon alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

reelc