- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Matsushita #348 üzenetére
Dettó...
Amikor először raktam fel erre a gépre a Win7-et, utána még felment egy Internet security program, utána a legfrissebb driverek. A végén win7 frissítés és mehet a ghostolás.
Ezután, ha gondod van a rendszerrel, csak kimented az adataidat (nálam bookmark, levelek, asztalra mentett cuccok, játékmentések) és visszatöltöd a leghostolt imagedet.
Egy délelőtt alatt újra szoktam tudni rakni a rendszert így játékostul, programostul, mindenestül.
-
válasz
dzsavermadar #308 üzenetére
Nekem egyelőre nem jött be, igaz nem is szántam rá 10 percnél többet
Sajnos nem NEXT --> NEXT --> NEXT --> NEXT --> NEXT --> RACE típusú a beállítás -
válasz
dzsavermadar #254 üzenetére
Az lesz a vége, hogy Box-ot kell venni
-
válasz
dzsavermadar #238 üzenetére
Csak akkor kell frissíteni, ha DirectX problémád van. Hetente teljesen felesleges
Egyébként ugyanezt a file-t kell futtatni, mert semmi mást nem csinál, mitn megnézi, hogy a gépeden lévő directX-nél van-e újabb. Ha igen letölti és telepíti. Ennyi -
válasz
dzsavermadar #236 üzenetére
Drukkolok
Sajnos nem frissíti magától. Ez gyakorlatilag mindig előjövő hiba, tehát ha legközelebb telepíted, akkor az 1.3 patch után mindig kell dxwebsetup-ot futtatni (feltéve, ha más miatt korábban nem lett frissítve már) -
válasz
dzsavermadar #234 üzenetére
Ezt mentsd le és futtasd. Frissíteni fogja a DirectX-et a gépeden. Az a probléma. Utána menni fog.
-
válasz
dzsavermadar #232 üzenetére
Az nem lehet, hanem szinte biztos, hogy ugyanannak a verziónak kell lennie, mint a mentésednek.
-
válasz
dzsavermadar #230 üzenetére
Én a fenti útvonalon lévő teljes GRID mappát szoktam lementeni és utána csak bemásolom a fenti útvonalra a grid mappát, így felülírja az egészet (rá is kérdez másolásnál, hogy már tartalamaz grid nevű mappát, felülírja?)
Huhh, nem tudom jobban elmagyarázni, sorry
-
válasz
dzsavermadar #227 üzenetére
Telepítés után kell.
Lépj be a programba, hozz létre egy profilt. Aztán lépj ki és az így létrehozott GRID felhasználói mappát írd felül a mentéseddel. Már nem emlékszem, hogy hol van pontosan, de talán Dokumentumok\Felhasználó\codemasters\grid. -
válasz
dzsavermadar #225 üzenetére
Gyakorlat teszi a mestert
-
válasz
dzsavermadar #223 üzenetére
Javaslat:
Rakd fel az XP-t, plusz a legújabb drivereket, utána a felhasználói programokat (office, stb...)
Így lesz egy tiszta rendszered. Ezután GHOST-old le az egészet. A Ghost - ha nem ismernéd - egy olyan program, ami gyakorlatilag egy image-t (ISO-t) csinál a rendszeredről, amit egy összeomlás esetén kb. 10 perc alatt vissza tudsz tölteni.
Én mindig így csinálom. Ha gáz van, akkor lementem a leveleket, meg a játékmentéseket, meg a fontosabb doksikat, aztán visszatöltöm ezt lemezképfile-t, így 10 perc alatt vissza van rakva a működő rendszer, már csak az egyéb extra programokat (pl. játékok) kell felrakni.
-
válasz
dzsavermadar #215 üzenetére
Bízzál nyugodtan magadban. Ez az informatika dolog, meg nem olyan nagy ördöngösség. 1-2 dolgot elqr az ember, aztán rájön, mit hogyan kell csinálni
Én személy szerint mindig minden frissítését felteszem a Windowsnak. Úgy gondolkodok, hogy nem véletlenül adják ki őket.
De erre lehet, hogy rá fognak cáfolni itt
-
válasz
dzsavermadar #213 üzenetére
Ennek örülök. Ahhoz képest, hogy tegnap még elég kilátástalannak vázoltad fel a helyzetet, nemsokára kész is vagy
-
Ez így van:
1. HDD
2. CD/DVD
3. Floppy
4. egyébHa esetleg mégis CD-ről kellene bootolni, akkor meg megnyomod az F11-et bootolás közben, hogy feljöjjön a bootképernyő. Bár ez alaplapfüggő.
Abba már nem is merek belekezdeni, hogy mi van akkor, ha több HDD-van, különböző op.rendszerekkel
Egyébként meg örülök, hogy sikerült megoldanod a problémát
. Így lehet a legjobban elsajátítani a tudást
.
Észre sem veszed és nemsokára egyedül fogsz konfigokat összepakolni
-
válasz
dzsavermadar #202 üzenetére
Az alaplaphoz és a VGA-hoz is (meg a többi perifériához) is érdemes leszedni a legújabb drivereket.
Na látod, hogy megoldottuk többbedmagammal
-
válasz
dzsavermadar #195 üzenetére
Rájöttem mi a gond.
Amire az új rendszert telepítetted, azon a winyón lévő boot record tartalmazott olyan infót, hogy a 2 partíción van már egy XP, ezért láttál bootoláskor két választható op.rendszert. Aztán mikor a 2. winyót már az új XP-ből leformáztad, akkor törlődtek azok az adatok, amikre az első partíción lévő boot file hivatkozott. Így a 2. partíción lévő op. rendszer választásánál (régi) már nem tudott töltődni a rendszer.
Ez kb. olyan, mitn amikor uninstallálsz egy programot, de a parancsikonját ott felejted az asztalon. Próbálod indítani, mintha ott lenne e a program, de mégsem indul, mert csak a programra való hivatkozás létezik, maga a program már törölve lett.
Na ezért telepítek egypartíciós HDD-re rendszert és a többit lehúzom, mert jártam már én is úgy, hogy önkényesen máshova pakolta a windows a boot infókat és amikor leformáztam az adattároló HDD-met, akkor soha többet nem indult el az op. rendszer...
Egyébként ez egy ilyen nap. Le kellett szednem a Kaspersky Internet Security 2011-emet, mert az új magyar verzió bugos. Véletlenül az uninstallnál bent hagytam egy pipát, így törölte a regisztrációs adataimat is. Mondom sebaj, elmentettem a serialt, amit tavaly vásároltam (2 éves, 3 gépes liszensz), aktiválom újra. És ekkor ért a meglepetés, hogy az aktiváló szerver azt a választ adta, hogy elértem a lehetséges aktiválások számát...
Úgyhogy ugrott a liszenszem kb. 450 nappal, vehetek másikat....
Mert nem figyeltem eléggé... -
Egy 640-esem van rendszernek (7200 rpm-es), meg egy 1 TB-s adatoknak. Ja, meg egy 320-as, amin XP-van és E-Sata dokkolóval szoktam felcsatlakoztatni, mert a munkahelyem VPN hálózatára csak XP-vel lehet csatlakozni
Azért nem szeretek kettéosztani egy HDD-t, mert mincisg csak a szívás van belőle a végén
(de lehet, hogy csak én voltam mindig a béna).
Szóval:
1. Mentsd le az összes adatodat a friss XP-n keresztül, ami betöltődik (doksik, levelek, bookmark, stb.)
2. Bootolj be egy olyan bott CD-vel, amin van partícionáló program (pl. Hiren's boot CD, vagy Neszetools).
3. Töröld az összes jelenlegi partíciót. Gyakorlatilag ezzel lenullázod a winyódat (ne felejtsd el az 14. pontban az adataidat pendrivre, vagy DVD-re kirakni)
4. Hozd létre a kívánt partícióidat, de ügyelj, hogy csak 1. elsődlegas, aktív partíciód legyen, ami egyben bootolható is.
5. Indítsd újra a gépet az XP telepítővel és telepítsd a 4. pontban létrehozott partícióra az XP-t.Lehetőleg eltérő méretűek legyenek a partíciók, hogy XP telepítéskor meg tudd őket különböztetni egymástól a méret alapján.
Célszerű az op. rendszert a HDD elején létrehozott partícióra tenni. -
válasz
dzsavermadar #190 üzenetére
Ha minden igaz, akkor a régi op. rendszeredből a boot sectorban ott maradt valami, amire tud hivatkozni a gép bootoláskor, de ténylegesen már nincs ott az op.rendszer.
Miért csináltál két partíciót?
Az a nagy büdös helyzet, hogy az egész hdd-t egyben kellene formázni, illetve törölni a partíciót (ezt xp telepítéskor tudod megcsinálni) és elölről kezdeni az egészet. Nem szerencsés a rendszer HDD-t partícionálni. Szerintem...
Ja, amikor én op.rendszert installálok, akkor a rendszerHDD-n kívül (1 db partícióval) minden egyéb HDD, fizikailag le van csatlakoztatva az alaplapról, pont az ilyen esetek miatt
-
-
Át kellene írni a topik címét a következőre:
GRID egyéni problémamegoldó topik (CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!)
-
Szerintem túl komolyan veszitek ezt a játékot....
Mi lesz itt, ha kijön PC-re szeptemberben az új F1???
Te, jó Isten!!!!
Egymást fogják ölni az emberek a topikban...
-
Szerintem is hanyagolni kellene már Ted által anno kezdeményezett bajnokság körüli mizériát. Nem sikerült összehozni és kész (én személy szerint nagyon sajnálom
). Hogy ki miatt, szerintem már teljesen lényegtelen.
Véleményem szerint a tegnapi nap eklatáns példája volt annak, hogy lehet békésen, keményen, de sportszerűen versenyezni. És teljesen lényegtelen volt, hogy ki milyen Team-ből van, milyen beviteli eszközt használ, milyen színű az autója
, stb. Nem számított és mégis nagyon jó versenyek voltak (legalább is amin részt vettem, azok az én szemszögemből azok voltak, még ha általában elég hátul is végeztem).
Szerintem a tegnapi napot kellene jobban "erőltetni", mint a múlton rágódni és személyeskedni. Természetesen, akinek nem inge ne vegye magára, akinek meg igen, az gyorsan öltözködjön fel...
-
válasz
dzsavermadar #4 üzenetére
Most már két topik lesz, amiben egymásnak ugorhatnak a felek...
De ne legyen igazam...
-
Kíváncsi leszek, hogyan fog alakulni a ennek a topiknak az élete...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest