- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Milyen szívásra gondolsz konkrétan? Single playerben nem mennek a DLC-s autók?
Csapoati: Köszi, ezt nem is tudtam. Akkor ezeket nem veszem meg.
-
Jofi81
őstag
Ezek a DLC-k mennyire érik meg ennyi pénzért?
-
Jofi81
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Akkor lehet, hogy próbálkozom még, csak frusztrál, hogy szenvedek, mikor tudom, billentyűzettel meg menne. Hátha tényleg jobb lesz egyszer.
-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
XBox 360. Megéri az az 1-2 nap szenvedés? Tényleg jobb lesz utána?
-
Jofi81
őstag
Velem van a baj, ha a játékot jobban tudom billentyűzettel irányítani, mint kontrollerrel? Ez lenne az első autós játék, amihez kontrollert használok, eddig mindent billentyűzettel játszottam. Már benne van több, mint egy órám, de egyszerűen nem érzek rá, örülök, ha sikerül pályán tartani az autót. Billenytűzettel elsőre 10 másodperccel jobb időt mentem, pedig még ki is csúsztam és meg is forogtam. Mennyit kéne gyakorolnom, hogy legalább úgy menjen, mint billentyűzettel? Próbálkozom, mert mindenhol azt hallani, mennyivel jobb a kontroller, de eddig számomra csak szenvedés...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest