- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
( arról nem is beszélve..hogy szinte 2x veszed meg.....mikor megvettem beadtam a kulcsot a steamre,elkezdte leszedni...alig jött mert vagy 6x kellett csatlakozni,mire szedte..erre meg lekajálta netem...nadejó..8gb csomagot ..köszi....
A GWFL beadta az uncsit...nem sok minden volt nekem ott se, az se gyerebe,de a 2 Dirt miatt muszály volt....vinném steamre.gyerek szereti....mert lehet..steame-n meg invalid....oké köszi.van eredeti játékom azt nézegethetem
Igen vannak benne jó húzások ez tény...de nekem sem hiányzott ,elvoltam nélküle...
Dzsav jól tolod..
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment.... -
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igazatok van egyébként. Ez nem az első alkalom, kb minden angy akciókor van ilyen leállás. Aki már több éve tag az tudja, ez nem újdonság. A helyzet pedig az, hogy szerintem nem a steam kereste fel a codiékat, hogy figyelj a játékotokat steamesnek csináljátok, hanem forditva. Mégpedig azért, mert igy mindenhol egységes áron tudják adni. Le tudják követni a egészet. Nehezebb feltörni és tudnak drága dlcket kiadni.
+ ez a legnagyobb ilyen online áruház és közösségközpont aminek nagyon nagy tábora van. Nagyon sok szolgáltatást lehet igy kihasználni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
(tudom, hogy rá van írva, hogy követelmény az internet és a Steam fiók)
Ez itt a kulcs. Ők kértek valamit, te a vásárlással elfogadtad. Ez olyan, mintha az lenne a követelmény, hogy 4 magos processzor. Ha tudod, hogy neked 2 magos van, akkor nem veszed meg, illetve később 2 magos gépre nem telepíted fel, mert nem fog menni. Tudom, hogy ez nem tetszik sok embernek, de világosan ráírták a dobozra.
megadni az embereknek a lehetőséget a választáshoz, hogy akarja-e a Steam-et igénybe venni, vagy nem.
Ezt akkor a Codemastersnek rójátok fel, nem a Steam tehet róla (utóbbi meg nem fog csődbe menni egyhamar, játék kiadása nélkül is vígan elvannak Valve-ék). Inkább örüljünk, hogy ilyen könnyen lehet másokat játékba invitálni.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....