- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
( arról nem is beszélve..hogy szinte 2x veszed meg.....mikor megvettem beadtam a kulcsot a steamre,elkezdte leszedni...alig jött mert vagy 6x kellett csatlakozni,mire szedte..erre meg lekajálta netem...nadejó..8gb csomagot ..köszi....
A GWFL beadta az uncsit...nem sok minden volt nekem ott se, az se gyerebe,de a 2 Dirt miatt muszály volt....vinném steamre.gyerek szereti....mert lehet..steame-n meg invalid....oké köszi.van eredeti játékom azt nézegethetem
Igen vannak benne jó húzások ez tény...de nekem sem hiányzott ,elvoltam nélküle...
Dzsav jól tolod..
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment.... -
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igazatok van egyébként. Ez nem az első alkalom, kb minden angy akciókor van ilyen leállás. Aki már több éve tag az tudja, ez nem újdonság. A helyzet pedig az, hogy szerintem nem a steam kereste fel a codiékat, hogy figyelj a játékotokat steamesnek csináljátok, hanem forditva. Mégpedig azért, mert igy mindenhol egységes áron tudják adni. Le tudják követni a egészet. Nehezebb feltörni és tudnak drága dlcket kiadni.
+ ez a legnagyobb ilyen online áruház és közösségközpont aminek nagyon nagy tábora van. Nagyon sok szolgáltatást lehet igy kihasználni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
(tudom, hogy rá van írva, hogy követelmény az internet és a Steam fiók)
Ez itt a kulcs. Ők kértek valamit, te a vásárlással elfogadtad. Ez olyan, mintha az lenne a követelmény, hogy 4 magos processzor. Ha tudod, hogy neked 2 magos van, akkor nem veszed meg, illetve később 2 magos gépre nem telepíted fel, mert nem fog menni. Tudom, hogy ez nem tetszik sok embernek, de világosan ráírták a dobozra.
megadni az embereknek a lehetőséget a választáshoz, hogy akarja-e a Steam-et igénybe venni, vagy nem.
Ezt akkor a Codemastersnek rójátok fel, nem a Steam tehet róla (utóbbi meg nem fog csődbe menni egyhamar, játék kiadása nélkül is vígan elvannak Valve-ék). Inkább örüljünk, hogy ilyen könnyen lehet másokat játékba invitálni.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- Ryzen 5 3400g Sérült, de hibátlan processzorok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2 - i7-11G I 32GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment....