- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem a szerverek működése kerülne sok pénzbe, hanem a fenntartásuk. Tehát hiába nem működtetik a gépek 50%-át, csak ha roham van, azokat fenn kell tartani. Helyet bérelni nekik, tisztítani őket, tesztelni őket, és karbantartani őket. A nagy költséget szerintem nem a működés viszi el, hanem a vásárlás stb. Ha belegondolsz, veszel egy gépet 150ért, de mire annak a fogyasztása eléri a 150 ezret.. kell egy kevés idő, viszont a folyamatos fejlesztés/karbantartás sok pénzt visz el.
Persze én egyetértek, ugyan így panaszkodtam, amikor a GTA 5 online része nem ment, és jöttek ezzel a "nem veszünk annyi szervert, mert pénzkidobás, majd lesz kevesebb játékos idővel", de kénytelen voltam belátni, hogy ez ilyen.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én nem értek hozzá, de jól hangzik.
Amit tudok még, hogy amikor WoW-oztam, ott is párszor letérdeltek a szerverek (patch, vagy kiegészítő megjelenésekor), szóval jó pár cégnek lenne még mit tanulnia.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AliExpress tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Építő/felújító topik
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- BMW topik
- BestBuy ruhás topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Proxmox VE
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Óra topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1650 OC 4GB GDDR6
- ELADÓ: SAMSUNG Odyssey G5 34" ULTRAWIDE GAMER MONITOR BRUTÁL ÉLMÉNY!
- MSI RX 6600 XT 8GB GDDR6 MECH 2X OC Eladó!
- LG OLED 42C2 hibátlan, beégésmentes, 120Hz, PS5/Xbox gaming TV
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amit tudok még, hogy amikor WoW-oztam, ott is párszor letérdeltek a szerverek (patch, vagy kiegészítő megjelenésekor), szóval jó pár cégnek lenne még mit tanulnia.