- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nézd, én alapvetően pozitív vagyok, tehát ha a telefonom egyszer újraindul, akkor nem szidom, nem vágom a földhöz, nem írok anthraxos levelet a gyártójának. A Steam az esetek 99,5%-ában jól működik. Sajnos a vásárok alatt (főleg ha ingyen játékot is ilyenkor adnak...) néha letérdel, mert nem erre van méretezve. Valami 65 millió regisztrált fiókja van. Na most ha ebből naponta 5-6 millió van fent, ilyenkor meg (tehát még egyszer: évente pár nap) 15-20, akkor melyikre méreteznek vajon? Egyszerűen pazarlás akkora szerverparkot fenntartani, ami 50%-os kihasználás alatt megy szinte egész évben. Tudom, ez a vásárlót nem kéne érdekelje, és ez valahol jogos is, de akkor meg magasabbak lennének az árak sajnos. Én annak szurkolok, hogy a sok pénzből fejlesszenek szervert, meg gondolják át ezt az ingyen játék dolog időzítését. Tudomásul kell venni, hogy ez a jövő. Ugyanez van az okostelefonokkal meg a nyomógombosokkal is. Utóbbiak jobbak pl üzemidőben, de szépen lassan végleg kikopnak (aztán később ki tudja mi jön).
Amúgy gondolom nem 0-24 játszottál az első résszel, biztos vagyok benne, hogy ott is voltak kisebb leállások, amikor páran biztos ugyanolyan pipák voltak, mint te most. A számítástechnika ilyen. Bosszantó néha, de ez benne van a pakliban. Na béke, karácsony van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest