- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Ez sajnos pont úgy van ahogy írod...
Egyébként van valami ötletetek gyors szintezésre? Valami alapján el lehet dönteni, hogy melyik játékmód/pálya a legjobb erre a célra?(#1386) PiE137: Ma mentem 5 pályát úgy, hogy a host kivette ezt az opciót, 0 resete volt mindenkinek!
Mondanom sem kell, vicces volt, de valahogyan normálisabban vezettek még a retardáltabbak is. -
PiE137
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Lehet bannolni? Azt észre se vettem, hol van

Én tegnap vettem meg! A multi olyan, mint egy erdő: sok a gyökér!

Tényleg hiányzik a chat, mert feszültséglevezetésnek jó volt a crashereket elküldeni az anyjukba, vagy normálisabbjával rendezni a nézeteltéréseket.
Időbe telt nekem, mire leesett, hogy itt saját kocsikat kell venni és fejleszteni!
A feelingje megvan, de a fizika tényleg kicsit vacak: 50m-eket csúszkálok kilinccsel előre, és még úgyse fordul be sokszor, hanem a palánk fog meg!
Túl sok a palánkos pálya, legalábbis többnyire azzal találkoztam. Nekem az első részbe a brigestone challenge volt a kedvenc, ami főleg pályaautózás volt, így nem tudott a sok gyökér nekipaszírozni semminek, de itt totál flatout van!
A reset on track/flashback jó kezdeményezés, de néha 5 is kevés, ha sok a dodzsemes kolléga!
De az első rész is azért volt szerethető, mert a sok idegeskedés ellenére nagyon adta az életérzést!
Én azért minden vacilálónak ajánlom megvételre!
Ha ebbe is lesznek 3 évig dedikált szerverek, akkor megérte az árát!
-
kpal
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
ezt adom

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Windows 11
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként van valami ötletetek gyors szintezésre? Valami alapján el lehet dönteni, hogy melyik játékmód/pálya a legjobb erre a célra?
Mondanom sem kell, vicces volt, de valahogyan normálisabban vezettek még a retardáltabbak is.