- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"pár plusz funkcióval, amit pl. te is használtál már - közös chat, közvetlen meghívás a játékodba, stb.)"
Közös chat +volt a GRID 1-be is Steam nélkül!
Közvetlen mindenki tudta, aki tolta a GRID 1-et, mikor vagyok, mert ide (PH-ra)mindig kiírtam (még a jelszót is -az a mai napig ott van az aláírásomban, ha külön szobát csináltam, csináltunk-)! Semmi új funkció nincs benne, amit ne lehetett volna eddig is +oldani nélküle! SZERINTEM (!!!) teljesen felesleges, csak 1 nyűg, vagy mondhatnám úgy is: csak púp a hátunkon, ill. a játék hátán a semmiért!
"Mivel kötelezően steames a játék, így nyilván olyat ad, aki Steamen is fent van, nahát..."
Na itt van a kutya elásva és ez a lényeg! Kötelezően!!!
A Steam-mel tolták el az egészet! szinte (!) nincs nap, amikor ne lenne valami probléma (igen a Steam-mel)!
Több kárt csinál, mint amennyi haszon van belőle, már ha van egyáltalán (mármint nekünk felhasználóknak úgy értem)!
A 3 is Steam-es!
Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!
1 rakás szerencsétlenség az egész kóceráj, semmi más! 
Nagyon arra felé haladnak, mint a Carbon után az EA a Need for Fos-okkal! Arra inspirálják az embert, h bármit csinál6sz, csak NE VEDD MEG jóbarát, mert mi már nem akarunk autós játékot gyártani tovább! (Carbon volt az utolsó rész, ami +volt eredetibe, mert ami utána jött 1szerűen kritikán aluli volt (lett)!)Nem tudok vele mit csinálni, ha az lesz alatta, akkor az lesz alatta! Gondolom azért, mert HŰ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!