- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igen, ilyen van! Nekem visszaszámlálás alatt úgy ment neki a gép a falnak, h +pördült az autó, majd szembe sikerült +állnia a menetiránnyal és mire +fordult, h menjen tovább, már kiírta, h: "DisQ"!

Úgy Diszkvalifikáltak, h érdemben még el se indultam, mert még tartott a visszaszámlálás!

(#3741) Mr.Pioneer: Bünti volt pályaelhagyás miatt?

Más: Pályaelhagyás miatti büntetésről jut eszembe!
Miért van, h 1-ik helyen Büntet érte, a 2-ik helyen + nem??? WTF???
1.: Büntessen mindenhol pályaelhagyásért, vagy
2.: Ne büntessen sehol pályaelhagyásért!Legalább legyenek következetesek!
Itt konkrétan nem is a pályaelhagyásról van szó, hanem arról, h bukótérbe engedi ki az ember az autót és azért! Van ahol büntet érte, van ahol nem. Én ezt kifogásolom!
A konkrét füvezés, rövidítés, levágás, átvágásért járó büntetés rendbe van, azért büntessen is!Bár ez alól is lehetne kivétel (ha már 1* annyira fejlettek a rendszerek), pl.: amikor a másik kitol a fűre kanyarban, vagy nem kanyarban, de az a lényeg, h fűre kerülök és amikor visszatérek a pályára, engem büntet + "Pályaelhagyás észlelése" miatt!

Ez így NAGYON NINCS RENDBE (SZERINTEM)!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- VGA kibeszélő offtopik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest