Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz Syrius XIX #2737 üzenetére

Akkor ott gépi kis hiba van, mert ha az alaplap rendes hangeszközében ami legyen példaképp a realtek hd audio manager a tálcán.... ott ha elnémítod a mikrofont akkor jöhet bármilyen játék a gép nem ad le a kimeneten mikrofon jelet. Lehet megy keverő vagy valami és az okoz némi fennakadást...

,,a game-be mégis bejön!
    Csak a game-en belül, ha letiltom ,akkor van csend! "

Ezz üti egymást...most bejövő hangról vagy saját mikrofon jeledről beszélünk. Egyiket nyilván a játékon belül tudod mute-lni másikat meg te magad.
    Ha te némítod az alaplapon az a te mikidé nem másé :)

,, Akkor ezek szerint mégiscsak élvezhető és jó a GRID 2, ha ennyien abbahagytátok! ;) :C "

Megint marakodóan írod direkt látod, erről beszéltem én is és más is.
    Jó a grid2 ha ennyien abbahagytátok.

Igen egy időre abbahagytuk, mert lassan hónapok telnek el úgy, hogy megvan mindenkinek a 30as szint és kb minden kocsi az összes tuninggal.
    Az meg, hogy multiban nincs kihívás hát nincs....nem arról van szó nincs ember aki nem tudna megverni, hanem hogy nincs cél amiért küzdj. Mindig lesznek jobbak azért nem fogok harcolni. Egy FPS-ben is mindig lesz jobb, ott se azért játszom én legyek a legjobb...hanem pl egy challenge, hogy ebből a fegyverből ez legyen meg stb vagy 55ös max szint pl.
    Amíg nincs 99es szintig felhozva addig nincs értelme, mert amit a játék elém állított ,,küldetéseket" azokat mind teljesítettem.

Új hozzászólás Aktív témák