Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
BeerBier
üzenetére
Hááát az a helyzet, hogy ez ilyen ,,te gépedben van valami" dolog lesz amire nem lesz így magyarázat. Azért mondom így, mert nekem sem márkás gamepadom van most pc-hez és azzal is tökéletes pedig.
Én alapban kiszoktam húzni a gamepadot ha kikapcsolom a gépet és pl megyek aludni stb...nyilván usb révén rögtön gép indulásnál azt is fel kellene ismernie, de én jobban szeretem ha windows alatt hallom, hogy igenis csatalkoztattam és jön a kis hangocska.
Ez csak kis mellékes, nyilván ha betudod állítani akkor látja a gamepadot stb.annyit tudok mondani, hogy ha van közelben ismerős akinek van gamepadja menjen át hozzád és nézzétek meg az övével...ha azzal jó akkor gamepad ilyen.... ha pedig azzal sem jó akkor gépeden vmi.
Erre mondanám rakd újra a gépet és biztos megjavul, de kötve hiszem ezért win-t telepítenél
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest