Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BRABUS113

aktív tag

válasz Hauptmann #73 üzenetére

Gray Zonehoz nem hasonlítanám, inkább Tarkovhoz. Mobilon is marha jó ez a játék, egyelőre egyéb kisebb változást vettem észre.
    Több mechanika ugyanaz mint a Tarkovba. A Tarkov valamennyi fegyver ropogás, gránát hangja élethűbbek. Az Arena Breakoutnak barátságosabb a kezelőfelülete, jobb az átláthatóság, pl.: a felszedhető looton/itemeken már látod, hogy kb. mennyibe kerül a marketen. Tarkovhoz képest a grafika gyengébb, de 2024-be simán megállja a helyét, az optimalizálás tökéletes. A csapattársakat feltudod szedni!
    Küldetések egyszerűek, ha megvan a level 30 utána felesleges is csinálni.. már csak a heti questek lesznek. kb. 1 hét alatt max. szinten lesz mindenki.
    Heti max 500 eladott tárgyat adhatsz el marketen.
    Egyszerre 15 (talán 15) tárgyat adhatsz el, amint felszabadul hely, újból adhatsz el.

A mobilosba benne van, de itt még nincs:
    a battle pass (weekly questel lehet növelni (meghatározott heti XY pontig), továbbá 1 hónapra tudsz venni stash slotot, 1 hónapra tudsz venni 2, 4, 6 slotos secure ládát. Skinek, ruhák stb.
    Egyéb dolgokat is lehet majd vásárolni, de nem szuper pay to win dolgokat..
    Ranked pontot kapsz amelyből tudsz venni, secure 1 vagy 3 napos ládát, fegyver ládákat, armor ládákat. (hetente resetelődik a vásárlás)

Ha érdekel valakit tudok betenni mobilosból képeket, hogy itt is mik lesznek.

És még nem "láttuk/játszottunk" a Delta Force játékkal mivel ott is jön extraction shooter rész. (van már fent több videó, nagyon jó lesz szerintem az is.

Témához is menjen: Tegnap este egész végig US Easten játszottam, nagyon jó volt, szépen haladok előre, imádom, csak a PVE pörög.

• pRoject22

őstag

Jahh azt elfelejtettem ,hogy olyan brutál jó gunsmith van benne ,hogy a CoD is megirigyelné :)

• pRoject22

őstag

1-2 óra játék után szerintem ez jobb mint a Gray Zone, nem lagol és nem akad, levan optimlaizálva rendesen, jó a hitreg is, a fegyverek modolhatósága, a hangok, maga az egész gameplay jobb.

Azonos grafikus motor de a Breakout grafikája picit gyengébb, nincsenek annyira fullra járatva a textúrák mint a Gray Zone-ban de ennek ellenére sem csúnya, az én véleményem az ,hogy az Arena sokkal jobb mint a Gray zone, sokkal játszhatóbb, ugyanúgy vannak egyéni küldetések és a pályák is változatosabbak, sokkal jobban észre tudod venni az enemy-t, nincs az ,hogy mindenütt bokor van meg, hogy szarrá lő amikor kiszállsz a heliből stb stb.

Minimális grafikai hátrány van de minden másban jobb szvsz

Új hozzászólás Aktív témák