Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Hauptmann #73 üzenetére
Gray Zonehoz nem hasonlítanám, inkább Tarkovhoz. Mobilon is marha jó ez a játék, egyelőre egyéb kisebb változást vettem észre.
Több mechanika ugyanaz mint a Tarkovba. A Tarkov valamennyi fegyver ropogás, gránát hangja élethűbbek. Az Arena Breakoutnak barátságosabb a kezelőfelülete, jobb az átláthatóság, pl.: a felszedhető looton/itemeken már látod, hogy kb. mennyibe kerül a marketen. Tarkovhoz képest a grafika gyengébb, de 2024-be simán megállja a helyét, az optimalizálás tökéletes. A csapattársakat feltudod szedni!
Küldetések egyszerűek, ha megvan a level 30 utána felesleges is csinálni.. már csak a heti questek lesznek. kb. 1 hét alatt max. szinten lesz mindenki.
Heti max 500 eladott tárgyat adhatsz el marketen.
Egyszerre 15 (talán 15) tárgyat adhatsz el, amint felszabadul hely, újból adhatsz el.A mobilosba benne van, de itt még nincs:
a battle pass (weekly questel lehet növelni (meghatározott heti XY pontig), továbbá 1 hónapra tudsz venni stash slotot, 1 hónapra tudsz venni 2, 4, 6 slotos secure ládát. Skinek, ruhák stb.
Egyéb dolgokat is lehet majd vásárolni, de nem szuper pay to win dolgokat..
Ranked pontot kapsz amelyből tudsz venni, secure 1 vagy 3 napos ládát, fegyver ládákat, armor ládákat. (hetente resetelődik a vásárlás)Ha érdekel valakit tudok betenni mobilosból képeket, hogy itt is mik lesznek.
És még nem "láttuk/játszottunk" a Delta Force játékkal mivel ott is jön extraction shooter rész. (van már fent több videó, nagyon jó lesz szerintem az is.
Témához is menjen: Tegnap este egész végig US Easten játszottam, nagyon jó volt, szépen haladok előre, imádom, csak a PVE pörög.
-
válasz
Hauptmann #73 üzenetére
1-2 óra játék után szerintem ez jobb mint a Gray Zone, nem lagol és nem akad, levan optimlaizálva rendesen, jó a hitreg is, a fegyverek modolhatósága, a hangok, maga az egész gameplay jobb.
Azonos grafikus motor de a Breakout grafikája picit gyengébb, nincsenek annyira fullra járatva a textúrák mint a Gray Zone-ban de ennek ellenére sem csúnya, az én véleményem az ,hogy az Arena sokkal jobb mint a Gray zone, sokkal játszhatóbb, ugyanúgy vannak egyéni küldetések és a pályák is változatosabbak, sokkal jobban észre tudod venni az enemy-t, nincs az ,hogy mindenütt bokor van meg, hogy szarrá lő amikor kiszállsz a heliből stb stb.
Minimális grafikai hátrány van de minden másban jobb szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest