Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Aktív témák
-
IT-Outlet
tag
Lehet hogy másik topikban kéne feltennem ezt a kérdést mert ez nem nagyon pörög
-
IT-Outlet
tag
Sziasztok, tud nekem valaki segiteni?
JAGUAR S-TYPE hoz kellene magyarország térkép. A kocsiban beépitett navigációs rendszer van. Nevét nem tudom de a NAVTECH és a DENSO CORP. adja ki.
Nekem Ausztria és Svájc cd-m van. A lemez DENSO sorszáma sorszáma 463200-5221 JAGUAR sorszama XR83 10E898 RB. A cd lemez neve KIWI S AS 078.
Ha valakinek ehez hasonló cd lemeze van magyarországról az legyen szives jelezzen. -
Gejzina
csendes tag
Sziasztok!
GPS-t szeretnék vásárolni, de lövésem sincs melyik típust válasszam.
Egyelőre csak annyi feltételt tudok szabni, h. viszonylag nagy kijelzője legyen, 50e Ft körüli - lehet pár éves technológia, használtat vennék - ára , és ne legyen semmilyen rejtett, zavaró hibája.
Milyen típust tudnátok, ill. melyek a messzire kerülendők?
Előre is köszi minden infót! -
Morris
veterán
Szia!
Ezer köszönet a segítségért!
Elmondanád részletesen hogy milyen cuccok kellenek hozzá? Gondolok itt antennára és szoftverre. Honnan tudom beszerezni kimondottan ezeket a cuccokat?
A laptopon nincs bt. Úgyhogy sajna ez a lehetőség nem müxik.
Igazság szerint úgy gondoltam, hogy a kocsin lévő antenna csatlakozik a géphez, majd ezen keresztül nézem a térképet. -
Traptor
aktív tag
-
Morris
veterán
Ha ne adj isten rossz helyre tettem, akkor kérnék egy moderátort hogy tegye a megfelelő helyre! De szerintem ez itt aktuális!
Szóval lenne egy olyan problémám, hogy van egy laptopom. És azt szeretném, ha működne rajta a GPS a kocsiban!
Azt tudom, hogy venni kéne egy antennát és meg kell rendelni a szolgáltatást. De hol tudom ezt megvásárolni! Illetve hol tudok szerezni antennát?
Ha mindez meglenne, akkor PDA nélkül gépen is működne a dolog a kocsiban!
Várom az értékes hozzászólásokat és véleményeket! Előre is köszönöm mindenkienk!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows XP
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest