Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
GTX 560 van az asztalimban.
De a céges laptopom egy HP 840 G1, i5-4300U (1,9 GHz) proci van benne 8 giga rammal, VGA nincs is benne csak az integrált HD4400, és ezen is akadozás nélkül tudom visszajátszani a nagybitrátájú / nagyfelbontású fájlokat. Igaz H265-öt nem próbáltam rajta még, mert nincs olyan eszközöm ami abban rögzítene.
Viszont az itt is igaz hogy a Win 7 media playerben sokszor szar a lejátszás, viszont portalbe Win Media Player Classic-kal nagyon simán fut. Ennyire nem értek hozzá, de szerintem nálad sem kéne akadoznia
Amit (#914) kabalababa írt azt szerintem próbáld meg mindenképp.
(#915) PartyNewl vágóprogramtól függ. Premiere Pro-nál a legfontosabb a minél erősebb proci, a procihoz meg kell a sok RAM hogy tudjon miből dolgozni, minimum 16 GB. A videókártya kevésbé fontos Premiereben, a playback / preview funkciókon kívül nem igazán használja ki. Ha jól tudom Sony Vegasnál is hasonló a helyzet, de ebben nem vagyok biztos. A DaVinci Resolve viszont erősen használja a videókártyát is, úgyhogy ott arra is kellene figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest