Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K53TA
tag
válasz
McJoker
üzenetére
A külföldi fórumokon olvasottak alapján a megállapitás az, hogy a Gopro-hoz gyárilag adott kábel csak töltő kábel USB 2.0 szabvánnyal.
A fent is emlitett SB-IF tanúsítvánnyal rendelkező USB 3.2 Gen 2x1 kábel, vagy a Thunderbolt 3 USBC-USBC kábelt ajánlják, mert akik ezek használja azoknak létrejött a kapcsolodás a Gopro és a win 10 között.
De, ahogy elnéztem ezek nem egy olcsó kábelek.
https://www.amazon.it/dp/B07SH2B2B8/ref=twister_B01GUBH89S?_encoding=UTF8&psc=1Nálam még annyi a külömbség, hogy a mostani Notebook az új, tiszta win 10 van rajta és nem látja aGopro-t.
A régin win 7 volt ami látta a Goprot, aztán a win 7 -re lett frissitve a win-10 és most a win 10 alatt is látja a Goprot.
Persze hardverileg is külömböznek, (Új Intel proci és USB 3.1 a régi AMD proci és USB 3.0)
De az olvasottak alapján azt gondolom, hogy itt a 3.1 USB okozza a problémát. -
K53TA
tag
Van aki szerint SB-IF tanúsítvánnyal rendelkező USB 3.2 Gen 2x1 kábel kell venni, azzal müködik.
Van aki szerint érdemes feltelepiteni a Oracle VirtualBox szoftvert, ami feltelepit valami USB kezelöt és utánna már látja a windows. -
K53TA
tag
válasz
McJoker
üzenetére
Jah, minedhol azt írják, hogy az a baj, hogy MTP eszköznek látja a windows.
Bluetooth kapcsolat viszont megvan, de azon keresztül sem látja a win 10 a Gopro tartalmát.
Igen, roppant érdekes, hogy a másik gépen látja, akkor azon miért?
A quick desktop nálam el sem indul, rá klikelek és nem történik semmi.Én sem értem, hogy ez miért megoldhatatlan, mikor megannyi telefon és egyébb digitális fényképező gond nélkül tud csatlakozni.
-
K53TA
tag
- Nálam is elöjött az a hiba, hogy a windows 10nem jeleniti meg a Gopro 8 mappát és annak atartalmát.
Ezen a notebook-on 2db USB 3.1 csatlakozó van és windows 10pro.- Van egy másik notebook 1 db USB 3.0 és 2 db USB 2.0 csatlakozóval és szintén windoes 10 pro. Ezen bármelyik USB-re csatlakoztatva látja a Gopro-t és annak a tartalmát.
Kersetem konkrét megoldást a Gopro Angol fórumán, de vagy én nem találtam meg azt ami megoldja, vagy amiket kiprobáltam, azok egyike sem oldotta meg ezt a problémát.
Valakinek van ötlete?
-
K53TA
tag
válasz
anytime
üzenetére
Ha beírod a google keresőbe, vagy az árukereső-be, hogy " Gopro Hero 8" akkor láthatód, hogy magyarországon is sok helyen forgalmaznak Gopro 7 és Gopro 8 kamerát.
https://sportkamera.arukereso.hu/gopro/hero-8-black-chdhx-801-p502366972/?gclid=CjwKCAiAvonyBRB7EiwAadauqYyaYOphgczlDnbU7MGgyeqvmDXYw2zw1lxs5o6OqYgg0G9ZipVA2RoCJu4QAvD_BwEA gopro oldalárol is nyugodtan rendelhetsz, ingyenes a házhozszállitás és ha probléma lenne vele, akkor íngyenes a vissza szállitás is.
https://gopro.com/en/hu/shop/cameras/hero8-black/CHDHX-801-master.htmlHa árban belefér, akkor én a Gopro Hero 8 ajánlom, persze erössen függ attól, hogy mire lesz használva.
Rengeteg hasznos videó van a youtube oldalán is, ott is beiród a keresőbe, hogy gopro 7, vagy Gopro 8 és sok tesztet, felvételt lehet róluk megtekinteni.És végül, de nem utolsó sorban itt a fórumon is érdemes vissza olvani 8-10oldalt.
-
K53TA
tag
Nekem is tökéletessen megfelel az, hogy önmagában, csak power bankról lehet használni és felvételt késziteni.
Ha lemerült az akku, csak rádugom a power bankot és használom tovább és marhára nem számit, hogy nem tölti azt fel.
Eddig hibátlanul teszi a dolgát a 8as és amióta megvan, semmi hibát nem tapasztaltam. -
K53TA
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
UHD tévén néztem vissza és a ködös fényszegény időjáráshoz képest szép felvétel lett. Azt gondolom, hogy ennél nem kell több.
-
K53TA
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Nekem tetszik!
Azért is a Davinci-n gondolkodtam, mert van egy külföldi kerékpáros aki ezzel szerkeszti a videóit: https://www.youtube.com/watch?v=NXnBCkF9jUQ&t=676s
Én az alábbit hoztam össze a Gopro 8 (1080/30fps) MovieMaker-el.
(+ némi timewarp is)
https://www.youtube.com/watch?v=qja2Ot-DerQ&list=PL-iGXPEZkJjB2vqjNxkhygbs-CSK8Emxq&index=2&t=0s -
K53TA
tag
válasz
vdavid33
üzenetére
8ast vegyél. egyrészt nagyon stabil a működése, másrészt a képstabilizátora egy álom. Nálam a kormányra szerelt kamera (gimbal nélkül), még a legrázosabb úton is remegés mentes videó felvételt készít.
Akku időben olyan 50-60percre számíts.
(mellesleg külső mikrofon nélkül a hangrögzítése is jó) -
K53TA
tag
Ma videóztam egy kicsit, a külső hőmérséklet 7-8fok volt, a felvételek összes ideje 18perc (videó és timewarp) , így maradt 53% akku üzemidő.
Az összesített rögzített fájl méret: 5.79GB lett, ami a 1080/30fps-hez képest szerintem nagy.
A beépített szélzaj csökkentés ide, vagy oda, ha a kamerát oldalról bizonyos szögben éri a szél akkor még az állóhelyzetben készült felvétel esetén is erős a szélzaj. (egyéb esetekben viszont remekül teszi a dolgát)
A felvételek minősége számomra kielégítő a kamera 2.0 stabilizátora pedig fantasztikus.A fájlok feltöltési sebessége a kameráról a számítógépre (notebookra) az USB szabványon felül mitől függ? (nálam 3.0 van) Kicsit lassúnak találom.
-
K53TA
tag
Gopro-8 Timewarp felvétel készítésekor vajon ugyanannyi az akku üzemidő, mint videó felvételekor?
-
K53TA
tag
válasz
zgospel
üzenetére
Csak ne basszál el, úgy, hogy ennek a használata (aktiválása) is bizonyos telefontípusokhoz lesz kötve. (Lásd 360One X, Osmo Action)
https://www.insta360.com/support/supportcourse?post_id=9375 -
K53TA
tag
Rendeltem egy két kerékpáros tartót az aliexpress-röl a Gopr 8 -hoz.
Hát azt kell mondjam, hogy kicsit szerencsejáték (hiába a sok visszajelzés elolvasása), mert van amelyik tökéletesen passzol, de van ahol 1mm eltérés is van a gyári és az Alis tartó között és egy tartó esetén ekkora holtjátékkal már lehetetlenség használni, mert a legkisebb rázkódástól is lötyögni kezd.
De a gyári tartó még mindig a leg atom stabilabb, úgy látszik nehéz atombiztos pontossággal lemásolni. -
K53TA
tag
válasz
eddie1978
üzenetére
A 8as abszolút megbízható, mindig jól és problémamentesen működik.
A képstabilizátor meg úgy szuper ahogy van, ha az ember egyszer ezt megszokja, utána minden más kamera (más akció vagy telefon) által készült videó felvétel pocséknak tűnik.
Aztán a Gopro remek szupportotja is csillagos ötös, ami nagyon jó ha gond van a kamerával. ilyen remek felhasználói támogatás csak a gopro-nál van.
Igen, manapság minden utánzat ami nem Kínai
-
K53TA
tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ez csak egy akku idő teszt volt, nappal, lakáson belül.,
Másoktól hallottam, hogy az utcai lámpa fényeknél 60fps felvétel esetén van villódzás. De nem készítettem felvételt lámpafényes környezetben, így ebben nem vagyok jártas. Meg 30fps-t használok a felvételeim készitése során.
-
K53TA
tag
Ma akku tesztet végeztem a Hero 8as-al:
SD lártya: Samsung SDXC 64GB Evo Plus
Felvételi mód: 2.7K / 60fps (Gyári Action)
100% akku kapacitás-ról indulva 1 óra 04 percet tudtam rögzíteni (3% akku kapacitás maradt).
A memóriakártyán 1óra 23perc maradt (Gopro kijelzője szerint). -
K53TA
tag
Ezeknél nem az fps a probléma,
Ezek olyan formátumúak amiket előtte egy videó szerkesztőben neked kell a TV-d számra megfelelő formátumba konvertálni.
A TV amúgy is macerás (ahány gyártó, amennyi típus van), messze nem egy számítógép, amin fent vannak kodekek, ami által sok formátum lejátszható.Igen, nem minden felbontáshoz lehet minden fps-t használni, de ez így normális.
-
K53TA
tag
Pár hete van meg az első Gopro-m :-) Csak rengeteg fórumot és tesztet elolvasok és még több videót nézek meg arról, hogy mit hogyan kell (kellene)használni.
Szó - szó lelkes kezdő vagyok ill nem félek kísérletezni a beállításokkal és kipróbálni azokat. Kockázata nincs, mert bármikor vissza állíthatók a gyári beállítások.
Továbbá én is sok hasznos tanácsot kaptam itt a fórumon a többektől, így én is igyekszem segíteni abban amiben tudok, -
K53TA
tag
Hogy a TV-d milyen fájl formátumot támogat, az neked kell tudnod, vagy kitapasztalnod és akkor abba formátumba kell összeállítanod / átszerkesztened / mentened a felvett videókat.
A gopro standart beállításainál a 1080p az jó lehet neked, csak az fps-t vedd le a gyári 60-ról 30ra, vagy 24fps-re. -
K53TA
tag
Az én tapasztalatom az, hogy ha nem értesz a beállításokhoz és ahhoz, hogy milyen körülmények között mit mire kell állítani, akkor használd a gyári beállításokat, az egy jó kompromisszum. (Mások beállításai csak az ö felhasználási feltételeiknek jó.)
A legtöbb gyönyörű 4k felvétel, amit látsz az általában utómunkázott.Szerkesztő és vágóprogramnak azt válaszd és használd ami elfut a számítógépeden és tudsz használni, kezelni, megfizetni. (Movie Maker, Gopro quik, movavi, shotcut, Adobe Premiere Pro.....stb)
-
K53TA
tag
A WindSlayer szélzaj csökkentő szivaccsal, valakinek tapasztalat?
Valóban hatékony a szélzaj csökkentésére?
Nem melegszik bele a kamera a nyári kánikulában? Netán elegendő egy szivacs darab az elöl lévő mikrofon elé?
Gondolom a teljes szivacs valamennyit vég a külső behatások ellen.
(Hogy ne csak a youtube videók alapján tájékozódjam) -
K53TA
tag
A kapott infok alapján újra szerkesztettem a teszt videót (még mindig Movie Maker). Fel is töltöttem youtube-ra, aki gondolja tekintse meg. (Persze nem messze nem olyan szép, mint az útomunkázott 4K gopro videók.)
https://www.youtube.com/watch?v=2kum6Kn0NSM&feature=youtu.be -
K53TA
tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Nem búvárkodtam még vele, de szerintem a 6, 7, 8 bármelyike jó lehet erre a célra.
Én biztos használnák hozzá vízálló tokot, főleg ha sós vízbe merülsz. (édesvízben elvileg 10m vízálló).
Persze ez csak az én felületes véleményem, de talán majd ír olyan is, aki búvárkodott már Gopro-val. -
K53TA
tag
válasz
szpeti40
üzenetére
Kirohantam a kertbe, van sok fa meg bokor és elrohanva mellettük készítettem Low és High bitrátával is felvételt.
Leheletnyi javulást láttam a két felvétel között. Szóval annyi javulást nem hozott.
A youtube (súgó táblázat) 1080p-nél 10 -15 Mb/s használ, így tényleg maradhat a low beállítás.
Kösz az értékes tanácsokat. -
K53TA
tag
-
K53TA
tag
válasz
szpeti40
üzenetére
Az elmúlt hétben ezek megismerésével foglalkoztam, persze ettől még nem lettem szakértő, csak kicsit jobban megismertem, hogy mik ezek a beállítások

Összességében mégis azt gondolom, hogy önmagában a gyári beállítások (profilok) is tökéletesen használhatóak egy átlag felhasználónak.
Egy ami még nem tiszta, az a kép egyes részeinek a kásásodása, mondjuk ha sok a falevél egy erdőben és mozgás közben rögzítjük azt.
Ezt az alacsony bitráta okozza, vagy van lehet ennek más oka is? -
K53TA
tag
Ugyanazon az útvonalon, de különböző beállításokat használtam a felvételek során.
(EV comp, Iso, Color, white balance) megváltoztatása és a gyári beállításokkal is készitettem felvételeket. (persze nem ész nélkül állogattam az értékeket, ha nem a különböző youtuberek Gopro 8 beállitásait próbáltam ki egyesével).
Haza érve nagy izgalommal töltöttem fel őket a számítógépre, hogy lássam mik a különbségek.
Aztán miután azt láttam, hogy a gyári alap beállításoknál az összes többi felvétel rosszabb, mérgemben le is töröltem az elkészült felvételeket és úgy döntöttem, maradok a gyári beállítások használat mellet. -
K53TA
tag
Van egy srác akinek szépek a kerékpáros videói, bár nem tudom mennyire utómunkáza azokat, így legközelebb kipróbálom az ö beállításával is, ami így néz ki:
1080k / 30fps
Lens = Superview
HyperSmooth = ON High.
Bit Rate = Low
Shutter = Auto
EV Comp = -1
Sharpness = Low
Wind = Auto
Low Light = N/A
ISO Min = 100
ISO Max = 800
RAW Audio = Off
Color = GoPro
White Balance = 5500
Zoom = 1.0 (standard setting) -
K53TA
tag
Gondolom páran megnéztétek a 1080p teszt felvételemet (a beállításaim ott vannak a leírásban.)
Mit gondoltok érdemes lenne még valami állítani, hogy szebb felvételt kapjak 1080p-ben, vagy így jó ahogy van?
Minden építő szándákú észrevételt szívesen fogadok. -
K53TA
tag
válasz
azsombor91
üzenetére
Írsz a Szupportnak, UPS-el visszaküldöd nekik és vagy cserélik vagy javítják. Általában az UPS küldési díját is átvállalják, persze erre nem esküszöm meg,
"eddie1978" nevű fórum társnak a Gopro 7 ázott be, írj neki privátban, hogy mi volt a pontos mente.
Úgy emlékszem neki garanciában kicserélték. -
K53TA
tag
Néztem, de nem találtam és a bejegyzésem óta rákeresve a gopro support fórumon is azt írják, hogy nem állítható.
https://community.gopro.com/t5/Cameras/Hero-8-Black-Aspect-Ratio/td-p/423956
-
K53TA
tag
A Hero 8-nál miért nem állítható a képarány? Van erről valami infó? Mert tudtommal mindig csak a 4:3 használja a 16:9 nem elérhető, míg ha jól olvastam akkor a Hero 7 esetén ez beállítható volt.
-
K53TA
tag
Feltöltöttem a youtubra az összedobott tesztvideómat. Ahhoz képest, hogy csak 1080p és MovieMaker-ral állítottam össze, egész elfogadható lett. Persze csak gyorsan összecsaptam vele, szóval ne kössetek bele, nem vagyok profi
Az elején borult időben, a videó második felében napos időben készültek a felvételeim.
Az alábbi beállításokat használtam, amit a bringázási szokásaimhoz próbáltam optimalizálni.
1080k / 30fps (240fps)
Lens = Superview
HyperSmooth = ON High.
Bit Rate = Low
Shutter = Auto
EV Comp = - 0.5
Sharpness = Medium
Wind = Auto
Low Light = N/A
ISO Min = 100
ISO Max = 400
RAW Audio = Off
Color = GoPro
White Balance = Auto
Zoom = 1.0 (standard setting) -
K53TA
tag
Ma ismét kimentem a szabadba, hogy napos időben is készítsek pár videó felvételt.
A superview nekem nagyon bejön, de az a 1440ben nem elérhető így ismét maradtam a 1080-nál, de így is szépek lettek a felvételek.
Persze kipróbáltam a 2.7 és a 4k felbontást, de a notebookom ezek feldolgozása során belehalt, volt hogy le is fagyott. Persze eddig is tisztában voltam vele, hogy a számítástechnikai kapacitásom nem teszi lehetővé a kamera képességeinek a kihasználását.
Azt hiszem, hogy a stabilitás sokat hozzá tesz az élvezetes túra videók készítéséhez, pedig csak 2.0 használom és nem a Boost-ot. -
K53TA
tag
válasz
koxmatyi
üzenetére
Youtube-on némi keresgéléssel lehet találni olyan videósokat (kerékpáros, búvárkosdós, bloger..stb) Akik gyönyörű Gopro felvételeket készítenek és némely videóban el is mondják, hogy milyen beállításokat használnak.
Az itteni tanácsok mellet én pld ezek alapján határoztam meg a saját (bringás) beállításaimat.csak egy gyors rá keresés után pld pár búvárkodós:
https://www.youtube.com/watch?v=C6w8u6rsM2U -
K53TA
tag
A Gopro oldalán nagyon jó a Hero 8 set ár a Bf Akcióban
Néztem 8as akku idő teszteket, 1:14 körüli idök vannak. De én elinditom, megállitom a felvételt, néha belenézek, stb, ezért van, hogy 25- 30 perc alatt lemerül a leginkább akku kímélő beállításal.
-
K53TA
tag
Akkor a 2k/30fps / High bitráta a jó választás.
Gondolom, ez jóval nagyobb fájl méretet okoz.
Az akku időt is befolyásolja?
Az iso mennyiben befolyásolja, mert néztem néhány nappal készült (travelling) videót ahol beállítási adatokat is közöltek és feltűnt, hogy a legtöbb esetben az Iso max értéke 100, vagy 200-ra volt beállítva.
A jelenlegi alap beállítás az az Iso-nál autó mod és min 100, max 1600.
Tanulnom kell pár dolgot, mert nekem ez az első akciókamerám.
-
K53TA
tag
De a 30fps??? Az miért lesz szemcsés?
12-13fok lehetett.A 240fps videók a notebook és a Telefonon lejátszva gyönyörűen vissza adják a lassú felvételt, de a youtub-ra feltöltve csak 30fps-ben játszható le, ez mitől lehet? Valami youtube beállítás?
De még mindig nem tudom mások miként készítenek zajmentes, éles Gopro videókat.
-
K53TA
tag
Ma videózgattam vele 1080/30fps és 1080/240fps. Az egész felvétel alig lett 4perc, az akku mégis 40% esett. Ez nem valami fasza.
-
K53TA
tag
Persze nem 4k, csak 1080 / 30fps-t használok, de a videók nekem is néha szemcsések, a youtube-ra feltöltés után meg rosszabb.
Én sem tudom, hogy mások hogyan töltenek fel szép tiszta videókat.
pld az alábbi linken lévő kerékpáros sokáig Gopro4 (most 7est) és gimbalt használt 4K / 30fps és gyönyörűek a bringás felvételei még HD-ben nézve is.
https://www.youtube.com/watch?v=hiRXK8CE8wo -
K53TA
tag
Érdekes, hogy a behajtható és cserélhető rögzítő füleket kritizálták. Van videó ahol azt szemléltették, hogy lötyög.
Nálam atom stabil és semmi lötyögés. -
K53TA
tag
Ma megkaptam a Gopro 8as kamerát.
Ez a kamera kisebb, mint a DJI, így a kijelző is a hátulján, nekem ezért nehezebben látható.
A telefonnal párosítás a telefonos alkalmazással simán ment, de mint minden ilyen cuccnál, a menüt majd ennél is meg kell tanulnom.
SD kártyát vennem kell, mert a kuponoshoz nem járt
A telefonos alkalmazás már frissítette volna, ha lenne benne SD kártya.
Kb ennyi, most feltöltöm, hogy tudjak vele babrálni. -
K53TA
tag
Tévedtem, mert az éjjel fizikálisan fel lett adva és már úton van. Nem gondoltam, hogy Péntek éjszaka kerül be a rendszerbe.
Szóval nem a legújabb frimware -val érkezik a kamera? Jó tudni.Én kiegészítőket még nem rendeltem, majd Január - Február-ban.
gbenn15: légyszíves linked be az alis üveg fólia linkjét. -
K53TA
tag
Reméltem, hogy ma feladják és Hétfő - Keddre itt a kamera, de csak a csomag feladását jelző igény érkezett be az UPS felé a csomagszámmal.
Valószínűleg, fizikálisan már csak Hétfőn adják fel. -
K53TA
tag
Nem tudom biztosan, de én úgy értelmezem, hogy europához van igazitva, de lehet, hogy ez attól is függ, milyen országot állítunk be a Gopro oldalon
(de csak találgatok)
De ha van GoPro Plus akkor: " is available 24 hours a day".
"Monday to Friday8:00 AM to 5:00 PM Saturday to Sunday No Hours
(GMT+00:00) Westeuropäische Normalzeit (Europe/Lisbon)" -
K53TA
tag
Visszatértem a gopro oldalára és kaptam kupont! Már veszem is a Gopro 8as kamerát :-)
-
K53TA
tag
Visszatértem és soha többet DJI termék:
Akit érdekel az itt olvashatja, hogy miért https://prohardver.hu/tema/re_itt_a_dji_elso_akciokameraja_az_osmo_action/friss.html -
K53TA
tag
válasz
kk831228
üzenetére
Ha még nem láttad, a 4_perctől érdemes nézni:
https://www.youtube.com/watch?v=tfJOOBvGQOQ&t=563s -
K53TA
tag
Gopro.com oldalán melyik a jobb fizetési választás, PayPal vagy Bankon keresztül?
-
K53TA
tag
Ő Gopro7 használ vlogra
https://www.youtube.com/watch?v=m6YG_N4EHns -
K53TA
tag
Mostanra rá kellet, hogy jöjjek, hogy figyelembe kell vennem a Notebookom hardveres teljesítményét is amikor kamerát választok, mert a videó feldolgozás alá "vas" is kell, amikor összevágom, állítom a kis videóimat.
-
K53TA
tag
-
K53TA
tag
válasz
celofanker
üzenetére
Én azt olvastam az oldalukon, hogy az EU-n belül 2év van. (standard 1-year warranty (2-year warranty for EU customers).)
-
K53TA
tag
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Én úgy értettem, hogy amit most tőlük rendelsz (gopro.com), az már felülvizsgált.
Hogy a boltok polcaira, mikori beszállítás került azt a fene sem tudja, ahogy azt sem, hogy mi lesz black friday-kor.
Nem értek hozzá, de többen azt írták, hogy a legutolsó firmware óta jóa 7es széria is, de ezt majd vagy megerősíti, vagy cáfolja az, akinek van 7es gopro-ja. -
K53TA
tag
Chatteltem a supportal kb 10percet, megkérdeztem, hogy mennyiben sikerült kijavítani a 7es széria hibáit, beszéltünk a hypersmooth -ról, aztán a kerékpárturzásról is.
Megerősítette, hogy az új rendelésekbe kerülő 7széria darabjai felülvizsgálaton estek át, azt is mondta, hogy a hibák 99% szoftveres volt.
Valami olyant is mondott, hogy ha nem lennék elégeted a 7es szériával, akkor 30napon belül visszavásárolják.
Kb ennyi, de legalább ezt is kipróbáltam :-)
(kupont nem kaptam) -
K53TA
tag
jól látom, hogy a support csak telefonon, vagy chat formájában érhető el és nincs email lehetőség?
Akkor aki nem tud jól angol nyelven (vagy egyáltalán nem) az hogy intézi a reklamációt, vagy hogy tud nekik kérdést feltenni? -
K53TA
tag
válasz
hardline
üzenetére
Igazat adok neked, de nekem nincs kedvezményem és a két kamera közötti 30ezer forintos különbséget mindenképp mérlegelnem kell.
A sok 7es reklamáció után, ha Gopro-éknak van eszük, akkor most már csak olyan 7est szállítanak ki, amit újra ellenőriztek és megbízható. (vagy csak naiv vagyok)
persze még alszom rá. -
K53TA
tag
Hosszas mérlegelés után én is úgy döntöttem, hogy vagy a 7es, vagy a 8as lesz számomra a megfelelő kamera.
Érdemben Márciustól készítek felvételeket (télen nem túrázom), ezért lesz időm addig beszerezni a kamerát és a megfelelő Sd kártyát.
De az még eldől, hogy az idén megveszem, vagy csak Január / Februárban. -
K53TA
tag
Nyomják lefele a 7es Black árát, már van újonnan 99ezer pénzért is (Emag)...........már ha érdekel valakit.
-
K53TA
tag
válasz
kk831228
üzenetére
Csak videók alapján tájékozódtam, pld ezen a videó összehasonlításon a 6os sokkal halkabb.
https://prohardver.hu/tema/gopro_topic/friss.html#forum-nav-btmVicces ez a 8-ra vonatkozó akció a gopro.com oldalán, mert 32GB kártya, egy 8-hoz?? Keveslem.
-
K53TA
tag
Használt Hero 5 Black-ben gondolkodom, mint lehetőség, annak jobban tetszik a hangminősége mint a 6 black-é.
7-est karácsonyi, vagy Black friday akcióban sem mernék venni (már ha lesz ilyen akció), annyi rosszat olvastam róla.
Persze lehet, hogy rosszul gondolom. -
K53TA
tag
Köszönöm, jó ezt tudni.
-
K53TA
tag
Sziasztok,
Nyáron, részben tűző napon használva a Gopro 5 black vagy 6os black kamerák mennyire melegednek fel, mennyire okoz ez működési hibát, ill a fekete ház burkolata és a benne lévő akkumulátor hogy viseli a tűző napsugarait?
Létezik-e olyan Gopro kerékpáros kormányra rögzítő tartó, ami "szerszámmentes gyorscsatlakozós - betapintós"? Vagyis menet közben is kézbe lehet venni és visszarakni a tartóba amibe bepattan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(+ némi timewarp is)