Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Milyen kiegészítőkre gondolsz konkrétan? Tartók, felfogatók, rögzítők, csavarok?
Simán jó ezekből az ebayes párszáz forintos is, illetve inkább úgy fogalmaznék hogy gazdaságosabb. Én is ilyenekkel használom de azt nem árt tudni hogy ezek silányabb műanyagból vannak mint az eredeti GoPro cuccok, könnyebben törnek. Pl ilyen rögzítő csavar nálam kb félévente eltörik egy, vagy a gopro talpba való bepattintóból is sikerült már kettőt eltörni az évek alatt. Eredetiből is láttam már törött műanyagokat másnál, de kevésbé jellemző, azok jobban bírják. Én is ha egymás mellé rakom az eredeti csavart a kínaival akkor egyértelmű a különbség. De a mellkaspánt és a kutyahám is sokkal jobb eredetiben, csak 4x annyiba kerül mint a másolat és funkcióját tekintve ugyanaz.Az itthoni boltokban sok helyen nem eredeti GoPro alkatrészt árulnak, hanem a másolatot jóval drágábban, tehát oda kell figyelni vásárláskor.
Az ilyen apró tartóknak, talpaknak, csavarokban darabja kb 1-200 Ft ebayről. Én ezekből a fogyó cuccokból rendeltem 4-5 szettet azt le van tudva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest