Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
Tuninger
üzenetére
na ezek fontos infók köszönöm. most pl töltöm, hajtom rendesen a felvételt hogy az 512 gigát valóban kitölti e ...slow motion 240pfs... 15 perce meg elötte fél órát.. és szerintem magától kikapcsolt
pirosan világít az első led és ennyi
vajon más kameránál is igy van?
túlmelegedett vagy mi lehet?
a goprórol sok jót hallottam azért is vállaltam egy tonna pénzért, de azért ez igy kicsit necces, ha megyek kint fél órát akkor kikapcsol mert 50 55 fokos?
hát hmmmm
ez komoly?
oké 1080p 120fps lesz max de akkro is. van hogy egész nap gurulok bármikor bármi történhet , pont ezért vettem, de ha kikapcsol
lehet jbobn jártam volna osmoval?
+ még nem sikerül rájönnöm hogyan állítsam be hogy jó legyen.... félhományban minden gusztustalanul néz ki, igaz nem értek ezekhez, lehet beállítás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pirosan világít az első led és ennyi
a goprórol sok jót hallottam azért is vállaltam egy tonna pénzért, de azért ez igy kicsit necces, ha megyek kint fél órát akkor kikapcsol mert 50 55 fokos?