Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az teljesen jól működik (ezért is nem rinyálok
), általában mire tenném az ujjam a leolvasási területre, már fel is oldott az arcomra. Ikertesóm nincs, azt nem teszteltem, meg képpel, stb. sem.
Meg is lepődtem, hogy online fizetésnél, ahol ujjlenyomatot kérne megjelent egy pipa, hogy azonosított, csak rá kellett bökni.(Viszont még mindig állandóan kikapcsolom, ha hangot szeretnék rá adni...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), általában mire tenném az ujjam a leolvasási területre, már fel is oldott az arcomra. Ikertesóm nincs, azt nem teszteltem, meg képpel, stb. sem.
)