Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én sok évig használtam Nexust. Az ár-érték aránya miatt főleg, de szoftveresen sose volt megbízhatóságból a csúcson. Havonta jött frissítés, de így az újabb bugok is. Egyik hónapban merült mint a tank, a másikban a wifi nem mindig működött, és néha minden jó volt.
Most Samsung van, aminek a szoftverétől, főleg a UI-től falnak tudnék menni, de bug egyelőre nincs sok és könnyen lehet jelenteni őket. -
Köszönjük a tesztet!
Nekem tetszik, az 5G hiánya nem zavar, mert a díjcsomagom nem tudja amúgy se így 20223-ban. A VoWiFi hiánya viszont zavaróbb sokkal. Sokszor járok olyan helyen ahol van jó wifi, de térerő nincs, vagy gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest