Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ccjsucnksksm
csendes tag
válasz
Alogonomus #20 üzenetére
nekem az a tapasztalatom hogy ameddig a garanica tart, vagy a garancia lejárta elöttig. De sokan évente cserélik a teleonjukat az aktuális modell egy újabb kiadására.
-
Danipicur2
tag
válasz
Alogonomus #20 üzenetére
Miután a meglévő lefedettséghez is 4 év kellett, ennyire nem lennék bizakodó
-
janeszgol
félisten
válasz
Alogonomus #45 üzenetére
Pontosan. Nem is ertem a plecsnit. Minek szol ez? Ja a Vodan keresztul fogja a Google szelesebbre venni a terjeszkedeset a Pixelnek. Pech, hogy a Voda M. felvasarlasa miatt minket ez nem erint.
Pedig a pletykalt 6 col alatti Pixel 8-ra majdnem felallt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus #25 üzenetére
Felmérések és pollok szerint a többség/átlag 2.5 évente cserél telefont, de újabb generációkban ez inkább 13-15 hónap.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Alogonomus #32 üzenetére
Az S22 az exynossal szörnyen szar. Legalábbis sok helyen olvasgatva ebbe futottam. Nekem kimaradt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Alogonomus #25 üzenetére
"A többség viszont gond nélkül használja az eszközeit addig, amíg azok nyugodtan használhatóak."
na pont ezért totál mindegy az 5G képesség-hiánya, mert még sokáig itt lesz a 4G, főleg Mo.-n, tehát akkor végül csak sikerült odáig eljutni, hogy az egyetlen hibája, a hivatalos hazai forgalmazás hiánya, de valahogy azért csak sikerült nekem is megoldani GStore-ból... meg még jó pár embernek itt is.
szóval amíg pl. egy gugli herélt huawei app hiányok már most fájnak, addig pixel esetén az 5G hiány még nem releváns, mire az lesz, már lesz valami megoldás rá szerintem.
-
Somatom
veterán
válasz
Alogonomus #25 üzenetére
+1
Hosszú távra tervezek. Ha veszek egy hordozható számítógépet, akkor ne kelljen venni mellé egy számítógépet! Legyen elég ezt monitorra dugnom!
A leghamarabb az akku kezd el nyűglődni. Legyen könnyen cserélhető! Stb., stb. -
k-adi
nagyúr
válasz
Alogonomus #20 üzenetére
"Egy negyed milliós telefont nem egy évre vesz valaki."
sajnos sokan, de
"Pár éven belül pedig az 5G már hasonlóan elterjedt lehet, mint ahova eljutott mára a 4G."
az a pár év még legalább 5 magyar időszámításban, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elegáns és egyedi megjelenés, friss és tiszta Android, remek kamera, okos szoftveres trükkök. Az ára sincs az egekben, de nincs 5G és a hazai beszerzés is egy-két forrásra korlátozott.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest