- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
Gstyler #9171 üzenetére
Nekem is a Spigen Glass tR EZ Fit van rajta, nagyon szépen fel lehetett tenni, és jó a tapintása.
Az ujjlenyomatolvasót azért kicsit befolyásolja szerintem, de mivel szinte azonnal feltettem rá, nem vagyok mérvadóNekem működik, csak néha jobban kell nyomni az ujjam. (viszont szuper hogy az arcfelismerőt is elfogadja már egy csomó app, ezért a kettőt kombinálva nincs probléma).
-
zssas
tag
válasz
Gstyler #1588 üzenetére
Külön launcherrel testreszabhatóbbá lehet tenni, de az tény,hogy eddig nekem is a Huawei rendszere volt a legélhetőbb és ha az amcsik nem szivatják meg őket,akkor valószínűleg a mai napig Huawei-m lenne,bár az is igaz,hogy 1 hónap után már egyáltalán semmi bajom a Pixel rendszerével, sőt azt előnyösnek vélem,hogy minden frissítés egyből meg jön, kamera szuper,stb. Őszintén szólva azt nem értem, hogy a leírt funkciókat a Google miért nem rakja bele alapból a rendszerbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest