Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Amúgy hogy tetszik a 9A? Nekem nagyon bejön, kicsit lehetne kisebb azért, de nem rossz. Én az alin vettem hozzá egy 1000 Ft-os fekete slim tokot, meg egy magsafes tokot, az is 1000 Ft volt kb, tök jól elvagyok velük. S24et cseréltem le, az is jó volt, a mérete még jobb is, de baszottul melegedett internetmegosztáskor és nap végén már rá kellett tölteni. Pedig az S22nél még az is jobban bírta. De mennie kellett.
-
ddsteel
aktív tag
válasz
zolka95
üzenetére
Nagyon kell figyelni, ilyet az Aliexpress is csinál. Rákeresel valamire, először azokat hozza be, de utána, ha már nincs rá találat, akkor nem az van, h nincs ott semmi termék már, hanem következnek a más telóhoz valók. Résen kell lenni sajnos. Nem hibáztak szerintem, hanem ez lehet a háttérben. Az már más kérdés, hogy eleve miért hoz fel olyat, ami nem releváns. Ami lehet még: Ha rákeresel pl hogy mat foil Pixel A9, akkor először felhozza azokat, amikben minden rákeresett szó szerepel, aztán pl már csak azt, amibe a mat vagy a foil. Stb... Esetleg ha a keresésben + jelet tezsel a szavak közé, talán megoldás, de nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csepy