Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- Garry84: Sumák aprós?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
szlaci888 #5474 üzenetére
az szuper, az evek alatt nekem is csak egyszer tette hasznalhatatlanna a telefonom de nekem annyi eleg is volt backup telo nelkul. munkamhoz kell okta meg egy csomo applikacio, ha barmelyikkel problemat okoz az nekem hatalmas fejfajas. masik, ha beleolvasgatsz redditen lathatod hogy most is sokan kinlodnak a betaval, van akinek az 5x kamera stabilizacioja szunt meg, masoknak programok fagyogatnak, van akinek a bluetooth nem kapcsolodik az autohoz az uj beta ota stb. nyilvan akiknek tokeletesen mukodik kevesbe osztjak meg azt mint akinek problemat okoz, es nekem is 10 betabol 9 viszonylag rendben mukodott, de eleg azt az egy problemasat beszoppantani es atgondolja az ember a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 10
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest