- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
fokukac #1621 üzenetére
Elég csak tti a fórumban visszaolvasni ([link], [link]), de elég sok helyen megemlítik a rosszabb hőkezelést és a throttling-ot (pl. [link], [link]).
A throttling egy dolog, azzal még együtt lehet (és sajnos kell) élni. Ami viszont nálam tuti dealbreaker: ha beleavatkozik a fényerőbe. Nincs idegesítőbb annál amikor hirtelen leveszi a fényerőt mert úgy gondolja melege van... Samsungnál futottam bele ilyenbe (S20FE, és hiába volt az Exynosnál fényévekkel jobb SD865 benne durván leszabályozta a fényerőt - két hét után el is adtam), tesztek is folyamatosan megemlítik az új szériáknál is. Pixelnél egyedül a 7a az ami visszavesz a fényerőből is, nekem a sima 7-es soha nem csinálta még pedig kapta az ívet Floridában és Nevadában.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest