Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
A Pixel 8 megjelenésénél merült fel először, hogy nem a hó elején jöhet a frissítés hanem egyéb időpontban is, de szó sem volt róla hogy ne jönne havonta.
Ha nem fedeznek fel biztonsági réseket akkor, az újabb telefonok miért kapnak biztonsági frissítést? Az elmúlt 4 hónapban 3-ban ugyanaz a 4 készülék nem kapott frissítést. Itt nyilvánvalóan arról van szó, hogy megnyírbálták a frissítéseket a régi telóknál. És a legdühítőbb, hogy a Google nem kommunikál a dolog miértjéről.
Szerintem arrafelé, hogy a felhasználó a gyenge pont a biztonság szempontjából nem menjünk el. Lehetne ezen hosszan vitatkozni, de biztonsági frissítések nem véletlenül léteznek és nem véletlenül kell ezzel folymatosan foglalkozni a cégeknek. Ez a egy tech fórum, hagyatkozzunk a technológiai oldalára dolognak, itt pedig egy Google-től szerintem elvárható a korrekt támogatás biztonság szempontjából. Pláne, hogy a világ egyre inkább digitális alapon működik. Így egyre fontosabb a biztonsági kockázatok elkerülése. Az hogy a múltban mi volt, nem vetíti előre mi lesz a jövőben. Nekem fontos a folyamatos támogatás, ezért is döntöttem a Pixel vásárlása mellett 3 éve.
De ezután komoly kétségeim vannak, hogy a Google támogatására mennyire lehet 5 éves távban számítani. Gyakorlatilag ha hosszú távú támogatásban gondolkodom akkor csak 1 márka marad a piacon ami már bizonyított ilyen téren.A végére azért megismétlem, hogy nem az gond, ha néha 1 frissítés kimarad, hanem az, hogy elérte a P7P a 3. évét és utána 4 hónapból 3 frissítés kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eladó egy Pixel 7a
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csepy