Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
A legeleje (ahol még nem ment a gps és/vagy nem volt feloldva a telefon) össze vissza van. Nagyjából onnan jelzi jól ahonnan ment a gps és a telefon is "ébren" volt.
Szóval akkor tuti azzal lesz a baj, hogy a háttérben nem fut megfelelően.
Bár nem tudom, hogy mit tudnék beállítani ennek érdekében mert minden be van állítva és minden engedélyezve van elvileg.
-
adrian94
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
Hétvégén voltunk Nyíregyházán és 90%-os pontossággal jól is jelzi a megtett útvonalat (majdnem végig az útra illesztve jelzi):
Viszont ma megint ilyeneket produkált :
Szerintem a lezárt képernyővel lesz a gond... Mikor mentünk Nyíregyházára, végig be volt kapcsolva a telefon képernyője gps miatt és akkor nagyjából jól is jelezte... Ma viszont alig volt bekapcsolva a képernyő és ez látszik is a "megtett" útvonalakon
-
adrian94
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Köszi a tippet, közben már rá találtam arra topikra
2 ember is azt írta, hogy a Google Maps hibája és "nem tudja" lekövetni normálisan azt az útvonalat amin tényleg haladsz.. Amit kicsit furcsállok mert pár hónapja még jól működött nálam.. Azóta telefon újra telepítés történt és szerintem csak újra be kellene állítanom valamit csak nem tudom egyelőre, hogy mit
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest