- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
A legeleje (ahol még nem ment a gps és/vagy nem volt feloldva a telefon) össze vissza van. Nagyjából onnan jelzi jól ahonnan ment a gps és a telefon is "ébren" volt.
Szóval akkor tuti azzal lesz a baj, hogy a háttérben nem fut megfelelően.
Bár nem tudom, hogy mit tudnék beállítani ennek érdekében mert minden be van állítva és minden engedélyezve van elvileg.
-
adrian94
őstag
válasz
Braddock
üzenetére
Hétvégén voltunk Nyíregyházán és 90%-os pontossággal jól is jelzi a megtett útvonalat (majdnem végig az útra illesztve jelzi):
Viszont ma megint ilyeneket produkált :
Szerintem a lezárt képernyővel lesz a gond... Mikor mentünk Nyíregyházára, végig be volt kapcsolva a telefon képernyője gps miatt és akkor nagyjából jól is jelezte... Ma viszont alig volt bekapcsolva a képernyő és ez látszik is a "megtett" útvonalakon
-
adrian94
őstag
válasz
Fecogame
üzenetére
Köszi a tippet, közben már rá találtam arra topikra
2 ember is azt írta, hogy a Google Maps hibája és "nem tudja" lekövetni normálisan azt az útvonalat amin tényleg haladsz.. Amit kicsit furcsállok mert pár hónapja még jól működött nálam.. Azóta telefon újra telepítés történt és szerintem csak újra be kellene állítanom valamit csak nem tudom egyelőre, hogy mit
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest