Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Hello.
Múltkor letöltöttem a környezetemben (város+még legalább 10km* kerületű "kör") lévő maps térképet offline használatra.
Sikerült is a dolog - látszólag -, mert jelezte a teló, hogy ott van (~30MB), wifi nélkül is láttam az utcákat.
DE!
Tegnap cangáztam, kint a város szélén.
Kíváncsiságból elővettem a mobilt, mondom megnézem, hogy a google tudja-e, hogy hol vagyok. Én tudtam.
A gps tudta, rá is tett a térképre, de egy szál utat nem mutatott. Tény, hogy ez egy töltés, még talán utcaneve sincs. Szóval a térkép szerint ott álltam a semmi közepén, út a közelben nincs. Mondom jó, mindent ez sem tudhat. Annyiban hagytam a dolgot.
Ma indítottam a térképet (wifi ON) és ott ahol tegnap abbahagytam a térképezést, oda egy pillanat alatt varázsolt utat. Még egyszer alaposan átnéztem térképen amerre tegnap jártam és tegnap a semmi közepén egy szál utat sem mutatott, ma meg otthon a székben ülve odavarázsolt minden utat, amit tegnap hiányoltam.
Beléptem igo-ba és ott is minden út ott van, de tegnap azt elfelejtettem kint csekkolni.Hogy mire ez a sok szöveg?
Létezhet, hogy ez az offline letöltés nem teljes? Nekem úgy tűnik.
Vagy mit is tölt le? Adott terület 50%-át, aztán vagy járok arra és szerencsém van, vagy el vagyok veszve?
Ha tegnap bekapcsolom a mobilnetet, akkor tegnap is lett volna ott út, ahol net nélkül nem volt.
Így azért nem az igazi. Lehet másnál jól működik, én ezzel offline nem mennék sehova.
Majd egyszer megmérem, hogy nálam az igo vagy maps fűt-e jobban.
De én ezentúl nem bízom ebben a maps-ban.*nem, nem amiatt nem láttam offline az utat, mert kiléptem volna a letöltött zónából, bőven benne voltam, még 2x-esen is
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest