Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez
    addikt

Magára a Drive-ra jönnek a kéretlen üzenetek (amin csodálkoznék), vagy a Drive-hoz tartozó e-mail fiókba? Tudomásom szerint a Drive-nak nincs külön jelszava, az az e-mail fiókhoz tartozik.

Az utóbbi időben nekem is nagyon megnőtt a spam üzenetek száma. Nálam eddig a Gmail spamszűrő 100%-ban működött, tehát minden kéretlen levél a spam mappába került.

Hogy honnan tudták meg a mail címedet? Feltehetően olyan helyről, ahova regisztráltál, pl, fórumok, és egyéb nyilvános helyek. Ha csak spam leveleket kapsz, attól még magához a Drive-hoz nem férnek hozzá. Ahhoz ismerniük kellene a fiókhoz tartozó jelszavadat.
    Itt is megnézheted hogy érintett vagy, vagy sem. [link]

Megjegyzem ez sem lehetetlen, mert az utóbbi időben feltörtek pár szervert. [link]
    Sajnos ennek én is áldozatul estem, ezért jelszót kellett változtatnom.

Ha biztosra akarsz menni, akkor kapcsold be a kétlépcsős azonosítást. Azzal már nehezen birkóznának meg.

A gmail fiokban nincs nyomuk, de a telefonon az értesitési mezőbe megjelenik a drive ikonja és ha lehuzom a mezőt akkor kiirja, hogy kik küldték az üzenetet. és ha mobilon megnyitom a drive alkalmazást akkor a menü résznél az értesitések között megtalálom ezeket az üzeneteket.
    DE nem nyitom meg öket, nehogy valami akkor aktiválodjon.

Viszont se törlési se blokkolási opciot nem találok hozzá.
    Vagy, hogy hogyan lehetne korlátozni, hogy ki küldhet értesitéseket.

Új hozzászólás Aktív témák