-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
konzolcowboy
csendes tag
válasz
gurabli #4546 üzenetére
Egyetértek gyenikoval, minőségi(bb) zenehallgatásra mindenképpen külső DAC kell hozzá optikával összekötve. Az Arcam irDac-ommal összehasonlítva nálam egyértelmű volt a különbség az Arcam javára, még Spotifyal is. Egy próbát azért megérhet (amíg még lehet kapni), már az olcsósága végett is, steamernek kiváló. Spotify prémiummal használom, Deezert nem próbáltam. IOS-ról, Androidról is megy gond nélkül.
-
konzolcowboy
csendes tag
válasz
balazs1022 #3355 üzenetére
Szia, nekem CC Ultra van, VLC-vel belső SD kártyáról gond nélkül megy a DD 5.1, a DD+ ami akadozik (csak a hang a kép nem). A Plexet viszont megfekteti, ha SD kártyáról küldöm a szerverre (PC), onnan pedig CC-re. Annyit ír, hogy nem elég erős a szerver ezt végrehajtani (konvertálni).
-
konzolcowboy
csendes tag
USÁ-ban pedig többcsatornás:
"Does HBO GO support Dolby Digital surround sound?
You can watch HBO GO with Dolby Digital Plus audio on the following devices:
Amazon Fire TV
Android TV
Apple TV
Chromecast
Roku
Samsung Orsay and Samsung Tizen TV models that support Dolby Digital Plus
TiVo
Xbox 360 and Xbox OneIn order to get Dolby Digital Plus audio, you need to have a receiver that supports Dolby Digital Plus. Dolby Digital Plus is an audio technology based on Dolby Digital 5.1, the established standard for home theater surround sound."
Itthon is megoldható lenne szerintem. A Stream minőséget most is az adott eszközhöz állítja be a GO.
-
konzolcowboy
csendes tag
Chromecast Ultrára castolok HBO GO-t két TV-re probléma nélkül, igaz kb csak 1 hónapja használom. Ipad 2 IOS 7.1
Viszont itt is megkérdezem, mert a HBO GO topikban nem kaptam választ, tudja valaki, hogy milyen hangformátumban jön a GO?
A magyar oldalon nem látok egyértelmű leírást, amerikai fórumokon Dolby Digital + -t írnak, de lehet, hogy nálunk csak PCM Sztereo? Az erősítő a TV-vel csak optikai kábellel van összekötve, de a TV-m elvileg dekódolni tudja a DD+-t "sima" Dolby Digital többcsatornás hangra. A Chromecast is átengedi a DD+-t. Ha az HBO GO DD+-ban sugároz, akkor nálam van valami gixer.
Szóval használja valaki az HBO GO-t házimozi erősítővel, és jön a többcsatornás hang, vagy csak PCM Sztereo?