Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Nem másik alkalmazás.
Gemini tiltva van, mert pocsék.
Asszisztenst használom, 100 szor jobbMint írtam olyan mint a könyvjelző, nem mentett képek, csak link a képéhez.
Én se hallottam sohase róla, kulonben nem kérdezném
Ha még egyszer sikerül elő hoznom, akkor csinálok képernyő képet.
Nem tudtam ha a képre nyomok akkor nem tudok vissza menni oda. Emiatt nem néztem meg rendesen.Meg van: [link] ezen belül a képek.
De hogy hogy rakok ide bármit, azt nem tudom.
És nekem egyből a képekbe ugrott.
Most is csak véletlen keveredtem ide.
Tehat nem tudom mi ez. -
lanszelot
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem, nem új lapon nyitottam meg. Egy galéria nyílt meg, dátummal, hogy mikor tettem a képet oda
Ha a képre nyomtam akkor a teljes honlap nyílt meg ahol a kép van. Tehát úgy működik mint egy könyvjelző.
Nem lehet elmenteni, meg semmi, csak rányomva megnyitja a honlapot. De nem könyvjelző.
Oda volt írva mi az csak ahogy a képre nyomtam és eldobott a honlapra, többet nem tudtam vissza menni.
És fogalmam sincs mi az és hol van, meg hogy jutottam oda.
Évekkel ezelőtti dátumok voltak. Tehát rég óta pakolom oda véletlen.
Nincs könyvjelzők között, se a képeim között azok a képek. És nem honlapok, nem linkek, csak képek.
El akartam menteni a képet androidon, és úgy kerültem oda valahogy.
De hiába próbáltam ugyanazt a képet elmenteni nincs ilyen opció, mind végig nyomkodtam. Tehát nem tudom hogy kerültem oda. És nem is tudok vissza menni, nincs a history -ban se, se sehol.[link] erről az első találatot akartam elmenteni. Nem mentete el , hanem oda rakta, úgy jutottam oda valahogy.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Google Chrome -ba képet akartam elmenteni egy weboldalról Androidos telefonomon.
Véletlenül valahogy nem elmentettem, hanem nem tudom mit csináltam.
Elmentette, de csak úgy mintha könyvjelző lenne, de nem könyvjelző, hanem kép. Volt már ott pár kép.
De egyik sincs a telefonomon.
Viszont a Google Chrome -ba nem tudom hol vannak.
Tudna valaki segíteni? Mi az amit csináltam, és hol vannak azok a képek? -
lanszelot
addikt
válasz
hirlevelem
üzenetére
Hello,
Google chrome nem fogja támogatni / elvileg már nem támogatja a Flash-t 2020 decemberétől
Most akkor hogyan tovább?
Eddig se volt könnyű megnézni a flash-es oldalakat, és most már csak másik böngészővel lehet majd? -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Hello,
Újra raktam a GC-ot, az előző miatt.
Most új hibákat produkál.
Nem működik az adblock bővítmény.
Illetve ezt dobálja néha fel.
Hogy tudom rendbe rakni, vagy átállni firefox ra?
Firefox on ha szinkronizálok nem szedi át a jelszavakat, se a könyvjelzőket. Gondolom mert hibás a chrome. -
lanszelot
addikt
Hello,
#29759 ben Írtam hogy fura lett a chrome -om
Úgy töröltem ahogy leírtátok.
Újra telepitettem, de most új hibát hozott.
Az add blocker nem működik.
Torotem, ujra raktam, frissitettem, semmi.
Tuti be van kapcsolva. Még azt is kivettem hogy néhány reklámot átengedjen, és igy se.
Mindent átenged.
Neztem firefox on ott jól működik.
Tehat nem az add blocker. Amíg nem toroltem a chrome ot nem is volt gond vele.
Mi okozhatja? Hogy hozhatom helyre?
Jelenleg töröltem a chrome ot a gepemről és a teljes chrome könyvtárat a /Local-ból -
lanszelot
addikt
Hello,
A Chrome-om pár hónapja elkezdett hülyülni.
Random bezárogatja a bővítményeket /jobb fent username mellett/, kb hetente. Nem mind csak párat amit épp gondol. Illetve kitesz egy üres "bővítményt" ami sehol sincs, éa össze vissza karakterek a neve ha ráviszem az egeret. Jobb klikk bővítmény eltávoltítása, el is távolítja, de egy idő ismét ott van /gondolom ha újra indítom a gépet/
Szeretném fullosan letörölni a chrome-ot, és újra rakni, de a netes leírások alapján nem szedi le teljesen.
Van valami extra, hogy hogyan is tudom letúrni, mintha sose lett volna? /nem rakom újra a rendszert/ -
lanszelot
addikt
Hello,
A Google Chrome Veszélyesnek itéli meg a weboldalamat, és nem hajlando megnyitni.
Letoroltem a chrome-ot és nem léptem be, ekkor megjeleniti, ha belépek, és ujra inditom onnantol veszélyes.
Ma kezdte ezt a hulyeségét.
Mit tudok vele kezdeni? -
lanszelot
addikt
Erre valaki tud megoldást?
Csak google chrome -val csinalja, mas bongeszovel nincs ilyen.
Windows 8,1 és windows 10 alatt is csinalja.
Nvidia driver és a google chrome nem szereti egymast az tuti, csak nem tudom mit lehet tenni ellene.
Irtam google nak lexarjak
-
lanszelot
addikt
A google chrome kaphatott valami frissítést, és használhatatlan.
A megnyitott, háttérben levő ablakokat folyamatosan frissíti /ezáltal isssssszonyat belassul a gép miatta, és használhatatlan lesz/
NEM VÍRUS, mert egyszerre jelentkezett a win8.1 es pc-en és az osx10.10.5 -ömön, ami két külön gép, két külön rendszer.
Már töröltem mindkettőn, és újra raktam, de nem segít. Valami xart bekapcsolhatott a frissítés, amit nem tudok hol lehet kikapcsolni.Ezt találtam, hátha ez az, de magyar a rendszerem, így fogalmam sincs mit kell kikapcsolni:
you can turn this off by going to "chrome://flags/" and selecting "Disabled" under "Enable tab discarding "Ha egyáltalán ez a baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest