Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem, nem új lapon nyitottam meg. Egy galéria nyílt meg, dátummal, hogy mikor tettem a képet oda
Ha a képre nyomtam akkor a teljes honlap nyílt meg ahol a kép van. Tehát úgy működik mint egy könyvjelző.
Nem lehet elmenteni, meg semmi, csak rányomva megnyitja a honlapot. De nem könyvjelző.
Oda volt írva mi az csak ahogy a képre nyomtam és eldobott a honlapra, többet nem tudtam vissza menni.
És fogalmam sincs mi az és hol van, meg hogy jutottam oda.
Évekkel ezelőtti dátumok voltak. Tehát rég óta pakolom oda véletlen.
Nincs könyvjelzők között, se a képeim között azok a képek. És nem honlapok, nem linkek, csak képek.
El akartam menteni a képet androidon, és úgy kerültem oda valahogy.
De hiába próbáltam ugyanazt a képet elmenteni nincs ilyen opció, mind végig nyomkodtam. Tehát nem tudom hogy kerültem oda. És nem is tudok vissza menni, nincs a history -ban se, se sehol.[link] erről az első találatot akartam elmenteni. Nem mentete el , hanem oda rakta, úgy jutottam oda valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell 90W USB-C töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest