Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
zizidor
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ.
Nem, nem új lapon nyitottam meg. Egy galéria nyílt meg, dátummal, hogy mikor tettem a képet oda
Ha a képre nyomtam akkor a teljes honlap nyílt meg ahol a kép van. Tehát úgy működik mint egy könyvjelző.
Nem lehet elmenteni, meg semmi, csak rányomva megnyitja a honlapot. De nem könyvjelző.
Oda volt írva mi az csak ahogy a képre nyomtam és eldobott a honlapra, többet nem tudtam vissza menni.
És fogalmam sincs mi az és hol van, meg hogy jutottam oda.
Évekkel ezelőtti dátumok voltak. Tehát rég óta pakolom oda véletlen.
Nincs könyvjelzők között, se a képeim között azok a képek. És nem honlapok, nem linkek, csak képek.
El akartam menteni a képet androidon, és úgy kerültem oda valahogy.
De hiába próbáltam ugyanazt a képet elmenteni nincs ilyen opció, mind végig nyomkodtam. Tehát nem tudom hogy kerültem oda. És nem is tudok vissza menni, nincs a history -ban se, se sehol.[link] erről az első találatot akartam elmenteni. Nem mentete el , hanem oda rakta, úgy jutottam oda valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- VR topik
- Baldur's Gate 3
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest