Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesart
tag
sziasztok
Olyan kérdésem lenne valaki ismeri a LastPass jelszó mentő progit?
A Pc re letőltöttem, és telepitettem a plugint a gépre és tük jól múküdik, de az a gondom ha üsszevissza karaktereket adok meg jelszónak, az oké hogy biztonságos, és az itthoni gépen elmenti a plugin, és be tudok lépni, mert kitőlti a felhasználónevet, és jelszót.
A gondom az, ha másik gépen akarok bejelentkezni az online felületekre, akkor plugin telepitése nélkül nem tőlti ki, ahhoz be kell lépnem a LastPass online felületére és a listábol ki kell választanom az adott weboldalt és ott meg tudom nézni mi a jelszó. Esetleg onnan kikopizom, és beillesztem. Túl macerás! egyszerübb ha minden hova 1db bonyolultabb jelszót használok nem?
Tik hogy oldjátok meg ezt a jelszó problémát? Kell egyáltalán félni, hogy a gmailt, facebook, és még pár befektetői oldalt, bárki is feltőrné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest