Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám. Eléggé régebb óta észre vettem és idegesítő, hogy néhányszor a Chrome olyan bődületesen lassan tölt be mindent, hogy az nem állapot, pluszba még ha videót nézek akár youtube-on, akár twitchtv-n akkor teljesen belaggol a hang vagy elkezd szaggatni. De ez ilyen időszakos dolog. Win7 esetén mielőtt újraraktam volna a rendszert akkor csinálta mostanság pedig a frissen felpakolt Win8-al játssza ezt. Gyanakodtam a Flash Player-re, hogy a régebbi verziók kavarnak bele, de megnéztem chrome://plugins/ fület és ott csak a legfrissebb van fent.
Szóval kérdésem mitől lehet ez a szaggatás és a hang lagg? Ha éppen a Chrome normálisan viselkedik, akkor olyan gyors, hogy azt szavakkal nem lehet leírni.

ami addon fent van: ADSBlock és a Gmail Notification.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest