- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Mostanában állandóan megszivat a Chrome azzal, hogy amikor a bejövő pdf számlákat tölteném le, nem teszi, hanem a letöltés oldalon azt látom, hogy "Ezt a fájlt nem lehet biztonságosan letölteni". Ott ha, rákattintok a Megőrzés gombra, akkor rendben letöltődik. Viszont sokszor nem veszem észre csak azt látom napokkal később, hogy hiányzik egy számla, pedig biztos, hogy letöltöttem. Én igen, csak a chrome nem.
Hogyan tudnám kikapcsolni ezt a funkciót? Az Adatvédelem és biztonság / Biztonság részben már bekapcsoltam a Nincs védelem opciót, de ez sem oldotta meg. Kösz!
-
-
Sziasztok. Roboform-ot használ valaki? Otthon az everywhere verziót használom, nincs vele semmi gondom, a melóhelyen a free verziót. Eddig a free is teljesen jó volt, de a legújabb frissítés után a böngészőben lévő bővítmény ikonra kattintva, nem a legördülő menü jelenik meg, hanem nyit egy új fület és egy olyan felület jön be, mint ha az előfizetősnél belépnék az online felületre. Ez így teljesen használhatatlan. Ez a free miatt van, vagy valami elcsesződött?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest