Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Ma megnyitottam chromet és rózsaszínes az egész fehér helyett, téma váltással sem sikerült megoldani mert a tartalom is valamennyire el van így színeződve. Hol lehet vissza állítani fehére? Nem találtam nagyon sehol ilyet. -
#hpq
aktív tag
Sikerült megoldanom a problémát
Igazatok volt, hogy valószínűleg valami be van épülve a böngészőbe mert az AVG Linkschannert kellett teljesen kikapcsolnom nem volt elég egyes funkcióit (más böngészőnél nem jött elő a hiba). Most tökéletesen működik, sőt még gyorsabb is lett.
Köszi szépen a segítséget.
-
#hpq
aktív tag
Víruskeresőböl kikapcsoltam a webvédelmet meg újra indítottam a böngészőt de, megmaradtak a jelenségek. Tűzfal meg most jelenleg nincs bekapcsolva. Esetleg tudnál írni pár plugint amit minden képen érdemes feltenni hozzá mert stabilabb lesz tőle stb? (Mióta felraktam semmilyen kiegészítőt nem tettem fel hozzá, nem tudom mennyire probléma.)
-
#hpq
aktív tag
Itt van például egy sima channel [link] és a kedvencek közül az 5. videóra rendszeresen ezt dobja "Hibás válasz érkezett a szervertől." De, nem csak ennél fordul elő hanem több channelnél is. (Ha még ilyen senkinél nem fordult elő akkor úgy néz ki csak nálam van valami probléma.)
-
#hpq
aktív tag
<head> must be a child of <html>. Content ignored.
Unmatched </head> encountered. Ignoring tag.
Extra <body> encountered. Migrating attributes back to the original <body> element and ignoring the tag.
<head> must be a child of <html>. Content ignored.Remélem jó részt másoltam ki.

-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem észre chromenál, hogy ha valakinek a youtube channeljét nézem akkor a megtekinteni kívánt videók nagy részére ezt a hibaüzenetet dobja "Hibás válasz érkezett a szervertől". Kipróbáltam más böngészőn ott mennek a videók. Más nem tapasztalt ilyet, vagy nincs rá valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazatok volt, hogy valószínűleg valami be van épülve a böngészőbe mert az AVG Linkschannert kellett teljesen kikapcsolnom nem volt elég egyes funkcióit (más böngészőnél nem jött elő a hiba). Most tökéletesen működik, sőt még gyorsabb is lett.