Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem észre chromenál, hogy ha valakinek a youtube channeljét nézem akkor a megtekinteni kívánt videók nagy részére ezt a hibaüzenetet dobja "Hibás válasz érkezett a szervertől". Kipróbáltam más böngészőn ott mennek a videók. Más nem tapasztalt ilyet, vagy nincs rá valami megoldás?// -
-
#hpq
aktív tag
<head> must be a child of <html>. Content ignored.
Unmatched </head> encountered. Ignoring tag.
Extra <body> encountered. Migrating attributes back to the original <body> element and ignoring the tag.
<head> must be a child of <html>. Content ignored.Remélem jó részt másoltam ki.
// -
-
#hpq
aktív tag
Itt van például egy sima channel [link] és a kedvencek közül az 5. videóra rendszeresen ezt dobja "Hibás válasz érkezett a szervertől." De, nem csak ennél fordul elő hanem több channelnél is. (Ha még ilyen senkinél nem fordult elő akkor úgy néz ki csak nálam van valami probléma.)
// -
-
#hpq
aktív tag
Víruskeresőböl kikapcsoltam a webvédelmet meg újra indítottam a böngészőt de, megmaradtak a jelenségek. Tűzfal meg most jelenleg nincs bekapcsolva. Esetleg tudnál írni pár plugint amit minden képen érdemes feltenni hozzá mert stabilabb lesz tőle stb? (Mióta felraktam semmilyen kiegészítőt nem tettem fel hozzá, nem tudom mennyire probléma.)
// -
-
#hpq
aktív tag
Sikerült megoldanom a problémát Igazatok volt, hogy valószínűleg valami be van épülve a böngészőbe mert az AVG Linkschannert kellett teljesen kikapcsolnom nem volt elég egyes funkcióit (más böngészőnél nem jött elő a hiba). Most tökéletesen működik, sőt még gyorsabb is lett.
Köszi szépen a segítséget.// -
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Ma megnyitottam chromet és rózsaszínes az egész fehér helyett, téma váltással sem sikerült megoldani mert a tartalom is valamennyire el van így színeződve. Hol lehet vissza állítani fehére? Nem találtam nagyon sehol ilyet.// -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest