Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
sziasztok
chrome Verzióm: 33.0.1750.117 m
mostanában vettem észre, hogy ha egy linkre viszem az egeret a bal alsó sarokban nem jelenik meg az url cím
kérdésem az lenne, hogy én állítottam át valamit, vagy a frissítés miatt van, illetve hogy tudom visszaállítani, hogy mutassa?
köszi -
LOTR
addikt
Sziasztok,
gyakran látogatott weblapokhoz, miután kitöröltem néhányat, de volt amit tévesen, hogy lehet hozzávenni elemeket? Itt most olvastam, hogy valami bővítménnyel egyszerűbb lenne, de ha nem muszáj nem tölteném le csak azért, hogy 2 kis indexet odategyek ami nekem kell.
Megoldható az alap chrome-mal?
Köszi! -
LOTR
addikt
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék:
a napokban használta más is a gépem, és szerintem bekapcsolhatta a jelszó megjegyzésekor az ezen a webhelyen soha gombot, én 2 db gmailes email fiókot használok és nincs kedvem beírogatni a jelszavakat váltáskor, sokkal gyorsabb ha beleklikkelek a fiók címbe, kijelölöm, ez meg magától beteszi.
Ezt hogy tudnám visszakapcsolni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest