Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
mandin
üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]. A böngészőben ilyen lehetőség alapból nincs, hogy csak megnyisd a fájlokat. Mondjuk én konkrétan örülök neki. Mert másik böngészővel ha úgy gondolod, nincs szükség a fájlra, akkor csak megnyitod. Aztán ha pár nap múlva mégis szükséged lenne rá, akkor keresheted megint a neten. Egyszerübb szerintem, hogy letölt mindent, és ami nem kell, azt majd letörlöd kettő kattintással. De ez szubjektív dolog, ettől függetlenül a választás lehetősége egy (hiányzó) feature, amit más böngésző régóta tud, viszont a chrome-ba biztonsági okok miatt nem implementálták.
-
-
TRob1
veterán
válasz
mandin
üzenetére

Amúgy ha lassít is, akkor nem tudom milyen gyors lehet nélküle, mert így is kibaxott gyors. Kb. kattintok és ott van az oldal (lehet adblock nélkül már katt előtt ott lenne
).De tényleg tegyél egy próbát, saját magad tapasztalata többet ér mint holmi írások, amiknek sokszor a fele sem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ha van, hát hadd egye (azért van).