Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Syl: UPS - te áldott!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Elnézést a zavarásért, nincs más ötletem, hogy hol tehetném fel a kérdésemet.
Hogyan tudom megoldani, hogy másolásvédett legyen egy adott szöveg egy honlapon? Legalábbis annyira, hogy ne lehessen megkapni semmilyen módszerrel sem, még txtben sem, kivéve, ha én vagyok a szerkesztő? (Nyilván a szövegfelismerők ellen nem lehet védekezni, de a többi ellen igen.)
Kaptam pár megoldást, de ezek nem járhatóak:
- képként, vízjellel felrakni: nem lehet utána szerkeszteni egyszerűen,
- egy másolásvédő "szkript". Azért van idézőjelbe írva, mert nem tudom pontosan, mi ez. A készítő szerint egy szkript. Arról van szó, hogy nem enged kijelölni szöveget az oldalon. Sajnos azonban könnyen kijátszható, pl elemvizsgálatával/a honlap html lementésével, utána pl docxba való átkonvertálásával. De azért mutatok egy példát, amin jól látszik, hogy nem lehet kijelölni a szöveget (tartalomtól tessék elvonatkoztatni!): [link] Nem tudom, mennyire van igazam, de szerintem itt inkább egy szöveg feletti láthatatlan valamiről van szó, semmint szkriptről, de ki tudja.
- licensz használata: ezt még megfontolhatom. Lényegében arról lenne szó, hogy bizonyos feltételek mellett lehessen csak felhasználni a tartalmat, mint pl a CreativeCommons. Erről valaki esetleg tud valaki információval szolgálni?Igyekeztem a neki való helyre feltenni a kérdést, de ilyet nem találtam. Úgyhogy várom a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Escape from Tarkov
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest