- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Tegnap óta használom a OneTab-ot, és nagyon ajánlom mindenkinek. Egy TAB alá lehet gyűjteni a később elolvasandó, vagy csak átmenetileg érdekes oldalakat, és nem foglal memóriát. Ha nyitva lenne minden érdekes TAB, nálam folyamatosan 7-8 TAB-al indult a chrome, az a megnyitást is nagyon lelassította és a memóriát is felzabálta. Itt meg szépen link-ként tárolódnak az érdekes oldalak, és el lehet dönteni, hogy ha rákattintunk egy linkre, akkor az törlődik a listából, vagy benne marad. Ha megnyomjuk a jobb oldalon az ikonját, akkor minden fület bedob a OneTab alá, de az egyes oldalakra jobb egér gombot nyomva, egy oldalt is be lehet küldeni alá. Egy szó mint száz, nehézkes volt a chrome használatom ez a plugin nélkül.

MÁS: Szintén tegnap jöttem rá, hogy a Chrome-ban jobb egér gombbal pin-nelni lehet az egyes füleket, ami azt jelenti, hogy soha nem záródnak be, pici ikonként bal oldalra teszi őket. Én egy ilyenre tettem pl. a OneTab-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest