- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Tegnap óta használom a OneTab-ot, és nagyon ajánlom mindenkinek. Egy TAB alá lehet gyűjteni a később elolvasandó, vagy csak átmenetileg érdekes oldalakat, és nem foglal memóriát. Ha nyitva lenne minden érdekes TAB, nálam folyamatosan 7-8 TAB-al indult a chrome, az a megnyitást is nagyon lelassította és a memóriát is felzabálta. Itt meg szépen link-ként tárolódnak az érdekes oldalak, és el lehet dönteni, hogy ha rákattintunk egy linkre, akkor az törlődik a listából, vagy benne marad. Ha megnyomjuk a jobb oldalon az ikonját, akkor minden fület bedob a OneTab alá, de az egyes oldalakra jobb egér gombot nyomva, egy oldalt is be lehet küldeni alá. Egy szó mint száz, nehézkes volt a chrome használatom ez a plugin nélkül.

MÁS: Szintén tegnap jöttem rá, hogy a Chrome-ban jobb egér gombbal pin-nelni lehet az egyes füleket, ami azt jelenti, hogy soha nem záródnak be, pici ikonként bal oldalra teszi őket. Én egy ilyenre tettem pl. a OneTab-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest