Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erzsébeti
tag
Sziasztok!
Új vagyok a chrome dolgokban.
Eddig a tűzrókát használtam de nagyon tele lett vele a hócipőm. Ezért váltani akarok.
Vannak olyan kiegészítők a firefox alatt amit itt is szeretnék használni, vagyis a tudását.
Gondolom ezen is meg vannak ezek a lehetőségek.Csak néhány példa, hogy mire is gondolok:
A firefoxon van egy olyan kiegészítő amit ott Tab Mix Plus nak hívnak.
Ez arra való, hogy mindenféle beállításokat lehessen eszközölni a füleken a megnyitásokon stb..Konkrétan a problémám az, hogy nem tetszik a kinézete vagyis az, hogy a fülek felül vannak. Erre mi a megoldás? Alul szeretném látni az ablak felett.
A másik alapproblémám, hogy amikor új fület nyitok egy régiből jobb klikkel akkor nem mindig a szülő fül mögé nyitja az új fület ha már vannak megnyitott gyermekfülek, hanem a megnyitott gyermekfülek mögé nyitja. Nekem az lenne az ideális ha közvetlenül a szülő fül mögé nyitná.Azt hogy lehet beállítani, hogy ha új címet írok be a címsorba akkor na az aktuális fület alakítsa át az új címnek megfelelően, hanem egyből egy új fület nyisson, és oda nyissa meg az új címet.
Gondolom ezek egyszerű beállítási problémák, így orvosolhatók..
Köszönöm a segítségeteket!
Erzsébeti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs