Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Egész tetszetős ez a Chrome
A helyesírás ellenörző tényleg zavaró
Az is, hogy a bookmarksokat gyakorlatilag sehogy nem lehet kezelni, én legalábbis nem találtam meg.
Kimenteni stb ilyesmire gondolok, egy reintall esetében.Nem lehet beállítani, hogy mennyi cache-t használhat reggel óta megevett elég sokat.
vagy 200 megát
Az a directory növekedett ennyivel ahol google earth is tárolja az adatait, de azt ma nem indítottam el.Még a törlésnek a lehetőségét sem találtam meg.
A finom görgetés hiányzik talán a legjobban.
Addig amíg nem lehet online serverre szinkronizálni a bookmarks ot biztosan nem lesz alapértelmezett browser nálam.de a sebessége az rendben van, annál is inkább mert kihasználja mind a 2 cpu magot .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Óra topik
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest