Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Egész tetszetős ez a Chrome
A helyesírás ellenörző tényleg zavaró
Az is, hogy a bookmarksokat gyakorlatilag sehogy nem lehet kezelni, én legalábbis nem találtam meg.
Kimenteni stb ilyesmire gondolok, egy reintall esetében.Nem lehet beállítani, hogy mennyi cache-t használhat reggel óta megevett elég sokat.
vagy 200 megát
Az a directory növekedett ennyivel ahol google earth is tárolja az adatait, de azt ma nem indítottam el.Még a törlésnek a lehetőségét sem találtam meg.
A finom görgetés hiányzik talán a legjobban.
Addig amíg nem lehet online serverre szinkronizálni a bookmarks ot biztosan nem lesz alapértelmezett browser nálam.de a sebessége az rendben van, annál is inkább mert kihasználja mind a 2 cpu magot .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest