Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
laszlohu
üzenetére
Ezt a Local State fájlos megoldást megtaláltam és próbáltam is, de azt írta a Chrome induláskor, hogy "corrupted" és visszaállította az eredeti fájlt, amiben egyáltalán nincs is magnet bejegyzés. Hiába írom be kézzel akár true, akár false, a Chrome visszaállítja az eredeti fájlt induláskor.

Pedig tuti, hogy a Chrome a gond, mert Firefox alatt szépen megnyitotta nekem a uTorrent-ben a magnet linkeket.
Annyit tudok tenni, hogy jobb klikk és kimásolom a magnet url-t aztán kézzel hozzáadom a uTorrentben, de mondanom sem kell mennyivel kényelmetlenebb megoldás ez...

---
(#10058) Kalandor: Sajnos nem tudom, de ha még nem próbáltad, akkor próbáld ki, hogy törlöd a magyar nyelvet, bezárod a böngészőt, újraindítod, és újra hozzáadod a magyar nyelvet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs