Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DarkByte
    addikt

És az miért is rossz?
    Legalább a kevésbé bevállalósoknak is van valamilyen eszköze.

Sajnos itt is kijön, hogy hasonlóan az iPhone-hoz, ez is elsősorban egy amerikai bázisú rendszer - a szolgáltatók elég sokat belepofáznak a készülékek képességeibe, és amit nem engednének eladni, azt minek fejlesszék ki központilag.

Nem azt mondtam hogy rossz, de Alukard fent is leírta hogy elsősorban WiFi hotspot szerű megosztást szeretne, mert ilyen eszközökkel szeretné használni. Nyílván ezt ezzel a programmal nem lehet.

Egyébként sajnos én is azt látom amit írsz. A szolgáltatói érdekek (és ide én a Google -t is belesorolnám) miatt van az hogy némely dolgokat szánt szándékkal kihagynak egy rendszerből. Hála az égnek most a Symbian is megnyílik a közönség előtt, reméljük ezek konkurens fejlődése majd hozza magával a kényszert hogy az ilyen gyérebb szolgáltatások is bekerüljenek pl. az Android -ba.

Egyébként az Android 85k -s áránál nincs már valami egyéb olcsóbb alternatíva? Én egyelőre csak a Samsung i7500 -ról tudok, ami talán már kapható, mondjuk hazai mobil oldalt még nem láttam hogy letesztelte volna.

Aktív témák