Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nem azt mondtam hogy rossz, de Alukard fent is leírta hogy elsősorban WiFi hotspot szerű megosztást szeretne, mert ilyen eszközökkel szeretné használni. Nyílván ezt ezzel a programmal nem lehet.
Egyébként sajnos én is azt látom amit írsz. A szolgáltatói érdekek (és ide én a Google -t is belesorolnám) miatt van az hogy némely dolgokat szánt szándékkal kihagynak egy rendszerből. Hála az égnek most a Symbian is megnyílik a közönség előtt, reméljük ezek konkurens fejlődése majd hozza magával a kényszert hogy az ilyen gyérebb szolgáltatások is bekerüljenek pl. az Android -ba.
Egyébként az Android 85k -s áránál nincs már valami egyéb olcsóbb alternatíva? Én egyelőre csak a Samsung i7500 -ról tudok, ami talán már kapható, mondjuk hazai mobil oldalt még nem láttam hogy letesztelte volna.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest