Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
ááá, iwiw-en szót sem ejtek róla...bár nem rossz ötlet, de akkor is max csak az oldalt hirdethetném....látogatóim viszont valóban vannak, ugyan nem sok, de többségüket ismerem személyesen is
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket
mod: mióta feltettem azt a néhány videot, azért elég rendesen megnőtt a látogatók/kattok száma!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket