- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
ááá, iwiw-en szót sem ejtek róla...bár nem rossz ötlet, de akkor is max csak az oldalt hirdethetném....látogatóim viszont valóban vannak, ugyan nem sok, de többségüket ismerem személyesen is
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket
mod: mióta feltettem azt a néhány videot, azért elég rendesen megnőtt a látogatók/kattok száma!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(pl oszt társ
) Sajna, azt h ki kliekkelt nem tom megállapítani, de nem úgymond teljesen ismeretlen forrásból is forgalmam, mert olyan napokon is szereztem már vele pénzt, amikor senki közülük nem járt az oldalon...nekem viszont nem szokásom kattintani, túl kockázatosnak tartom, amig nem ismerem teljesen az ellenörző rendszerüket