Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Hobbikent vennem, es ha mar egy kopesre van azert legalabb heti rendszeresseggel szeretnem hasznalni egy baratommal. Amolyan probaev lenne (eves dija van a tarolasnak) kesobb ettol fuggoen hogy alakulnak a dolgok, lehet neki is lenne a jovoben egy masodik. De erre en nem sok eselyt latok, ket kart tarolasa mar boven tobb 3000€ nal, ekkora alapkoltseg ugy hogy meg egy masodpercet se ultunk benne eves szinten sztem mindkettonknek mar a sok kategoria, illetve hobbira a feleslegesen sok.
En alapvetoen nem szoktam kinozni a technikat, es viszonylag konnyu is vagyok ~80kg, hat a baratomrol ez nem mondhato el.+25 kilo miatt tokon paszujon atmegy ugyanazert az idoert ahol en kimeloen megyek.
-
Bandit21
addikt
Milyen köröket mentetek végül? Úgy láttam, hogy az OAGB gépekkel 40-41-et lehet menni. Gép csere volt valamikor november körül, úgy tudom, lassabbak lettek talán az újak. A havi idők 43 körül vannak. Én életemben 1x voltam eddig, dec 19-én, hármat mentem, 45,6 44,6 44,0 lett végül. Tanulni kellene még a pályát és sok van a gépek közt is. 94 kg vagyok hozzá.
-
ZavaBalazs
őstag
jaja, a G1-et és a blahán levőt próbáltam, nem dobtam hátast. a G1-et nagyon kiherélte a váltás, amikor benzines volt, akkor 36 sec alatt ment a kör, elektromossal ugyanez a pálya 42. az meg már csak hab volt a tortán, hogy az egyik menet kellős közepén merült le a gokartom...
a flashkart (blaha) szimpatikus hely, jó poénnak tartom azt is, hogy pár másodpercre automatikusan lassít a gokartod, ha erősen a falnak/másnak ütközöl, de a kartok ott sem olyan combosak.
budaringhez nem volt szerencsém, de a videó alapján ez nem sokáig marad így.
tetszetős!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest