Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
Ahogy mondod, az új Sodik lassabbak de legalább még viszonylag egyben vannak sztem úgymond elég "feszesek". Különbségek valóban vannak, de hol nincsenek?
44.0 az szép idő, nekem még nem sikerült 44.6 alá vinnem de ez nem is csoda. Mi 10-en mentünk kollégákkal, titkárnő pl mozgó sikánként volt a pályánperc feletti időkkel, így menjen az ember gyorsan...
Sebaj tudtuk ez lesz, azért a mezőny nagy része amint ráérzett a pályára 46-48 közt egész jól elcsatázgatott.
Én meg egyedül próbáltam követni kis csapatunk pro tagját, aki tempóban fél kézzel mutogatta nekem a kanyarok csúcspontját az üléséből hátrafordulva, közben persze sisak alól üvöltve, mert még így is elszabtam néha.
Persze még így bohóckodva is 42-43 közti időket ment, szóval valóban van itt még mit tanulni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest