Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
golyani
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
hát eleinte elindultam onnan h gokart.
aztán jött afelismerés h falun vagyo k kölkök rohangálnka állandóan az uccán ez nem jó terepre kéne vinni. oda meg azért kéne vmi felfüggesztés.
szal tulajképp vmi terepgokart féleség aakr lenni kis szöcske beütéssel. -
golyani
addikt
namivel van ilye topik és nem illő újat nyitni.
vna itthon 2 blokk egy vmi 150-es robikapa blokk de fater ne mtutta belőni a karbiját és pörgött mint atom és egy 250-es pannónia szivattyú blokk(váltóa z nincs mert gyárilag szivattúnak készült).
kitaláltam h kéne építeni vmi gépjárművet. ugye a váltót esetlegesen meg kéne vhogy oldani, ha kell egyáltalán és itt gondoltam egy robogó vario váltóra + kapna egy áttételt.
amit megkéne oldani az a váz és megállás kérdése aki tud vmiféle helpet azt megköszöném.
ja igen és jó lenne vmi futómű is alá mert szeretném földúton használni mert ugye közúton ha elkap a rendőr az ciki + forgalom. -
raver
aktív tag
Hy
Van vkinek gokart kereke? -
Papa-Georgo
senior tag
nuppp...
-
RAM
őstag
Ingyen mennék versenyezni....

-
Papa-Georgo
senior tag
köcce... de ezeket ismerem, mondjuk úgy.
Engem olyan érdekelne, amikkel itthon is mennek, pályán, rendes kart alvázak, csak már vkinek nem kell/vagy cseréli stb....
Igazából, azt már látom, hogy a full home made dolog nem megy, ezért, ilyen darabokból összedobni, vagy ilyesmi. Jólenne vmi gokart szerelő vagy hasonló. -
-NoVa-
veterán
-
Papa-Georgo
senior tag
nuppp...
-
Papa-Georgo
senior tag
Láttam van hasonló Tma, de én konkrétan pár dolog iránt érdeklődnék, és nem akarok abba belekeverni...
Szóval engem speciel az érdekel, hogy kiaaz, aki versenyszerűen Gokartozik, van e ilyen itt, illetve aki építéssel foglalkozik, vagy pályán dolgozik stb.
Megmondom miért, szeretnék építeni, viszont kellene pár dolog hozzá.Jó rajzok meg alkatrészek, főleg most alváz első körben.
Szóval bárkinek van vmi hasznos cucca ezzel kapcsolatban jelezze már...
Köcce!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Gumi és felni topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Reklámblokkolók topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Proxmox VE
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Sérült I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.rundom.com/jaz/archives/I_will_use_google.jpg)