Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Hogy oldanátok meg az alábbit?
Adott email1 és email2
Az 1., amit főként használok, ez van beállítva az androidos telóban is.
2. email csak néha kell, de jó azt is azonnal megkapni és válaszolni rá.Most így van: 2. email összes bejövője az 1. fiókba. Meg is jönnek.
1. fiókban felvettem a 2. fiókot, mint válaszolási lehetőség. Tehát ha új emailt írok, akkor ki tudom választani ki legyen a feladó.Ez így amúgy nem rossz, de mint ha úgy lenne, ha 2. fiókba jön levél, az ugye rögtön repül át 1-be, de ha ott "válaszra" nyomok, akkor 1. fiók lesz a feladó.
Láttam olyat is, hogy 1. fiókba felvenni 2. levél lekéréseit. Itt csak valami POP3-al lehet megoldani. Ez mehet? Ez pontosan mit fog csinálni? Megjön 2. fiókba a levél, ott is marad, de (átirányítás nélkül!!!) 1. fiók is lekéri és ott is látom? Ha válaszolok rá, akkor 2. fiók nevében lesz? Elméletileg ez is be van állítva, hogy az válaszoljon, aki kapta a levelet.
Vagy androidos telón vegyem fel a 2. fiókot teljesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest